Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

duminică, 16 februarie 2020

Colecția de pixuri

          Ați crezut că am doar o colecție de săpunuri? Neee... păi ori suntem colecționari, ori nu mai suntem? :))) De data aceasta, vă prezint colecția de pixuri mai frumușele. Cred că din copilărie mi se trage... Nu am avut cine știe ce pixuri frumoase și toată viața am avut tendința să îmi cumpăr pixuri cât mai colorate. E drept că la un moment dat ajung să îmi dau seama că sunt exagerată și bucur toți copii prietenilor cu ele, dar după o vreme o iau de la capăt. :))) Nu mă pot abține. În urmă cu 22 de ani am lucrat într-o librărie. Vă puteți închipui că eram ca un copil în magazinul cu jucării? 
      Aveți mai jos poze cu pixuri din Jumbo, pixuri din supermarket, din librăria de la colțul blocului, de prin țările unde mi-am făcut vacanțele și ultimul... un creion cumpărat din Târgul de Crăciun de la Sibiu. Ăsta ultimul a fost cam scump, dar cică e lucrat manual. E drept că nu scrie ”Made in China” pe el :)))



          Astelalte, sunt luate din Jumbo -două și două primite cadou. Sunt tematice -sapă și seringă. Le am la serviciu.

          Voi aveți vreo colecție de pixuri? Lăsați mesaj în comentarii! 

6 comentarii:

Adriana spunea...

Imi place tare mult creionul cu fetita imbracata in port popular si cele care au in capata o floare sunt deosebite! Mi se pare mie sau primul din ultima poza are forma de siringa?
Ai cateva pixuri in colectie, nu gluma! Si mie imi plac tare mult pixurile, stilourile, creioanele mecanice. Am si eu cateva, recunosc nu atat de multe si de excentrice ca ale tale dar am si eu cateva. Cele mai "deosebite" sunt doua care le-am cumparat de la Carturesti care au in capat bastoane. Le-am gasit pe internet:
https://edigital.ro/birou/set-de-pixuri-kikkerland-forma-de-bastoane-p561978

Restul sunt mult mai serioase si mai banale!

CCristinaC spunea...

Adriana, asa este, acel pix este seringă :)) Dat fiind faptul că lucrez la o fermă de vaci, mi s-a adus acel pix și cel în formă de sapă.

maria spunea...

Nu am o colectie de pixuri. Dar imi plac produsele de papetarie, in general, pentru ca foarte multe sunt colorate, vesele, dragute, ingenioase. Imi dau o stare de buna dispozitie doar cand le privesc. Nu incerc sa detin multe, n-as avea ce sa fac cu ele, acasa am cam strictul necesar.
Sertarul de la birou in care pastrez produsele de papetarie necesare la serviciu e frumos aranjat, chiar "la linie" :), asta fiind si o sursa de glumite printre colegii din deoartamentul nostru mic.
Sertarul acesta e o mica sursa de bucurie, de relaxare la birou. Abia acum am realizat asta.

CCristinaC spunea...

Maria, vorbești de produse de papetărie? Mă abțin din toate puterile să nu cumpăr. :))) Mă tentează...
Și eu am sertarele de la birou, aranjate. Nu chiar la linie, dar mă folosesc de coșulețe pentru depozitare :)

maria spunea...

Sertarul cu papetarie e "la linie" special ca sa le vad pe toate in aceeasi masura :)), sa-mi bucure ochii, de asta m-am laudat ca e ordonat. Desi nu am chestii super dragute la serviciu, dar is colorate si e destul.
Daca si restul sertarelor is ordonate sau nu, asta nu mai e relevant pentru discutia noastra de aici :))

Cristina DRagomir spunea...

De colectionat pixuri s-a apucat sotul, acum vreun an. Are deja vreo 100 sau mai multe, nu stiu sa zic sigur. Eu am inceput de anul trecut sa colectionez semne de carte.