Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

luni, 25 noiembrie 2019

Cumpărături Jumbo si DM

          Bună și bine ați revenit pe blogul meu!
          Ca să încep cu un moment de mare sinceritate, nu prea știu de ce m-am apucat să fac aceste articole despre ce mai cumpăr, dar am văzut că sunt destul de citite (ceea ce mă bucură) așa că voi mai face astfel de postări. Trebuie să recunosc că și mie îmi place să citesc sau să văd pe Youtube ce mai cumpără alte persoane, fapt care mă ajută și pe mine să iau anumite decizii mai ușor, să am idei de meniuri, să încerc și să descopăr produse noi. Prin urmare, astăzi vă voi arăta ce am mai cumpărat eu în ultimele zile, dar nu voi numi articolul ”Haul” așa cum se poartă, ci ”cumpărături”, așa cum mi se pare normal. Nu de alta, dar produsele pentru care am plătit nu se pot numi pradă -haul. 😛
         Prin urmare, primul magazin ale cărui produse le-am cumpărat este... Jumbo. Există cineva care sa nu adore acest magazin? Eu nu cred. Există cineva care să intre la Jumbo după un anume produs și să iasă fix doar cu acela? Nu? Așa credeam și eu. Ei bine, noi am intrat ”special” după nisip pentru scrumiera din mașina domnului B. Pui nisipul în scrumieră și acesta va neutraliza mirosul de țigări. Am luat trei sticluțe la 1,99lei/buc. Aromele sunt multe și diverse, dar noi ne-am oprit la iasomie. Însă, pentru că cei de la Jumbo sigur au știut că noi venim după nisip și l-au pus strategic spre ieșire, până la raionul respectiv, am mai cumpărat un set de 10 buc pahare din carton la 2,99lei/set, prosop de bucătărie cu motiv de Crăciun -3,99 lei, platou cu motiv de Crăciun -7,99 lei (asta pentru că am avut unul auriu pe care l-am rătăcit anul trecut cu prăjituri pe la cineva), autocolante crăciunistice la 4,99 lei -sau nu tocmai crăciunistice la 3,99 (căci de ce nu? ), o crăciuniță (foarte bine realizată din materiale textile) în ghiveci la 9,99lei, după care mă topesc, de dragă ce îmi este, un Moș Crăciun cu led la 4,99lei (nu se putea fără), un suport de farfurii - 4,99lei(pe care am sa-l pun sub un aranjament), o inimioara rosie-1,99lei, un set de doua cuiere -4,99lei (o sa-mi agăț mărgelele), ace de siguranța-3,99lei, o oglindă simplă -7,99lei, o rolă de celofan -5,99 lei(pentru ambalat cadourile de Crăciun), un set de acadele pentru pus în brad-4.99lei și... bineînțeles, două globulețe îmbrăcate în material textil la 3,99lei/buc. Atât. Trebuie să fiu cumva mulțumită că am luat doar atât, dar nu garantez că nu mai scap o tură sa iau ”decât” un ren din catifea, la care mi-a rămas inima :)))


          La DM, fix aceeași poveste ca la Jumbo. Am intrat pentru fixativ și, cum până la raftul cu pricina mai există și alte rafturi înșirate... am trecut pe la toate și m-am ales cu: dischete demachiante-4,99lei, mască de față servețel Elmiplant -6.19 lei(era la reducere), lac de unghii alb Essence -7,99lei (vine perioada pentru purtat combinații cu alb), fixativ - 9,99lei și... nu m-am putut abține ... calendar de advent cu 24 pliculețe cu ceai -11,99lei. Aș mai fi luat eu multe, dar am cam tot ce îmi trebuie, cumpărate din celelalte vizite la DM. 

        Scuzați, vă rog, calitatea fotografiilor. Nu am mai văzut soarele de ceva vreme, iar orele la care pot face eu fotografii, nu-mi permit decât lumină artificială, pe care încă nu știu cum s-o manevrez.
          Dacă și voi faceți ca mine și intrați în magazin doar pentru un produs, ca să ieșiți cu mai multe, lăsați mesaj în comentarii. Dacă, de asemenea, aveți magazine preferate, lăsați mesaj :)

3 comentarii:

cristina spunea...

draga mea, dar nu cred ca exista vreo femeie sau vreun barbat care sa nu se ofere voluntar ca victima a marketingului! cum sa intri in magazin pentru un obiect si sa iesi doar cu el? poate daca e vreun magazin de blanuri. altfel, macar un obiect in plus.

Diblaru Maria spunea...

Daa...luam "doar"apa,clar..nu mai cheltuim aiurea..
Si apa ne costa cam 100 de lei..ptr ca in cos mai sunt produse de care brusc mi-am adus aminte😊😊😊

CCristinaC spunea...

Cristina... sau aur :)))
Maria, ma bucur ca nu sunt singura :)))