Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

joi, 28 noiembrie 2019

Black Friday 2019 - cumpărăturile mele

          De ceva vreme îmi doream un aparat de vidat, dar abia când a devenit necesar, am tratat subiectul cu seriozitate. Întrucât și deoarece, când pleacă la muncă, domnul meu are nevoie de mâncare pentru mai multe zile și pentru că în caserole puse în frigider, mâncarea își schimbă gustul, am hotărât că cea mai bună soluție este un aparat pentru vidat. Am prospectat piața, am comparat prețurile, am așteptat până a venit Black Friday și am cumpărat un aparat de vidat marca Gorenje de la Altex. Am cumpărat și pungi speciale și am trecut la gătit și vidat. Ca fapt divers, e ușor de folosit, dar merge doar cu pungi speciale pentru vidat. Cele pentru congelator vor fi doar lipite, nu și vidate. 


          De la Elefant am cumpărat o carte a cărei recenzie mi-a plăcut - Fetița pe care au lăsat-o în urmă, un ruj (de încercare) Silk Finish de la Wet n Wild,  un tuș de ochi de la Essence și o paletă de farduri pentru pleoape Re-Loaded Visionary de la Makeup Revolution London. Tușul și paleta de farduri le-am luat după ce le-am văzut recomandate de unele vloggerițe de modă și stil pe Youtube.

          De asemenea, nu am putut să rezist tentației, și,de la Libris am cumpărat două cărți la 50 de lei (reduse de la vreo 80 de lei). Văduvele de la castel și Trandafirii pierduți. Ambele au fost recomandate de Cristina


          Cam atât despre cumpărăturile de”black friday”. Cam slăbuț dar mulțumitor, folositor și fără gaură în buget. Abia aștept să mă culcușesc într-o pătură moale, cu un ceai cald, o lumânare aprinsă și cu o carte la citit. 
          Voi ce cumpărături  de”black friday” ați făcut? Lăsați mesaj în comentarii. 

4 comentarii:

Anca spunea...

Am cumparat un aspirator pentru ca ce am eu de 10 ani devenise inutil. Era redus cu 40%, smulge si parchetul, totusi un mare minus ar fi ca nu se poate regla puterea, e doar pe maxim. Cizme de blana la juamte de pret si cadou de Craciun la copil(sub 100 lei ambele:Lun microfon care inregistreaza si o lanterna de pus pe cap:)) cu care sa citeasca noaptea). Cartile mi s-au parut mie prea putin reduse;)
Anca

CCristinaC spunea...

Anca sa folositi fericite, produsele!
La următorul val de reduceri va trebui să văd si eu de un aspirator:)

cristina spunea...

eu n-am luat nimic. a, ba da! carticele pentru nepoata mea pentru Mos Craciun.
dar tu esti grozava cu postarile astea de cumparaturi, mor dupa ele!

CCristinaC spunea...

Multumesc,Cristina!
Cred ca e normal sa nu iei nimic, atâta timp cât nu iți place/trebuie nimic.