Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

joi, 23 mai 2019

Cartea pierduta a vrăjitoarelor

          Ei ... da. Mai și citesc, nu doar colorez cărțile. :))  Recunosc, sunt amatoare de cărți și filme din categoria fantasy. Am mai citit eu, pe undeva, că nativii zodiei pești sunt atrași de zona asta de fantasy, mistic, vrăjitoare, vampiri, ființe supranaturale... așa că mă conformez. 
      Azi e vorba despre Cartea pierduta a vrăjitoarelor + Școala nopții +Cartea Vieții scrise de Deborah Harkness. 


          Inițial am văzut sezonul 1 al serialului ”Cartea pierduta a vrăjitoarelor”. Bineînțeles, cartea mi-a plăcut mai mult decât filmul. Autoarea reușește să descrie faptele și locurile în așa fel încât să-ți poți face în minte, imaginea perfectă în care să ai parte de acțiune odată cu personajele. Cărțile sunt atât de documentate, încât, dacă nu aș avea o ancoră în realitate, aș putea crede că personajele există real. Autoarea menționează oameni de știință, scriitori, oameni politici, matematicieni, chimiști, alchimiști, medici, oameni de artă, muzicieni ai secolelor trecute, precum și descrieri ale unor clădiri vestite, încât poți avea impresia că ți se predau ceva lecții de istorie. (Nu că mi-ar strica... )
          Așadar, dacă vreți să vă rupeți puțin de realitate și să lăsați deoparte rate, taxe, obligații, nemulțumiri, cărțile astea vă pot ajuta. Dacă vreți exemplarele mele, sunt de vânzare sau le pot da la schimb pentru o trilogie la fel de interesanta. Lăsați mesaj. :)

3 comentarii:

Pop Lenuta Maria spunea...

Mi-a placut mult de tot cartea!Recomand si eu.
Si m-a deconectat, asa cum ai zis!

CCristinaC spunea...

Eu sunt amatoare de gen fantasy. Ma face sa visez :)

Cristina DRagomir spunea...

este trilogia care m-a convins acum 3-4 ani sa ma reapuc de citit. Am iubit cartile astea!