Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Planuri

          17.11.2018 - prima ninsoare din această toamnă spre iarnă. Cel puțin, prima ninsoare pentru mine. Nu a nins mult. Doar atât cât sa avem ce da jos de pe mașini și cât sa cautam ghetele îmblănite. 
           Involuntar îmi amintesc ca, în urma cu trei ani, respectiv în 2015, prima ninsoare a fost pe 25 noiembrie. Știu, pentru ca atunci mi-am luat permisul de conducător auto. La vremea respectivă juram că vreau permisul doar sa ajung de acasă până la intrarea în Pitești. Nu îmi trebuia mai mult. Urma să las mașina în parcare la mall și să chem taxiul. 😂😂 Nici gând de așa ceva. După ce m-am văzut cu permisul în mâna, am uitat de jurăminte ...  Acum realizez ca nici traficul aglomerat nu mă mai sperie, că nici Bucureștiul nu mai e pe post de bau bau și că Transfăgărășanul rămâne în fruntea clasamentului de drumuri parcurse la volan. Încă mai am probleme cu parcările, dar nah... nu pot fi perfectă :)))
          Prin urmare, astăzi, datoria de șofer mi-a stricat sâmbăta. Am visat la o zi de leneveală, culcușită în pături moi, cu o cană de cacao și o carte alături. Vis să fie, că realitatea m-a trimis la service sa iau loganul de serviciu și să caut o vulcanizare să-i pună ”încălțările” de iarnă. Credeți ca am găsit? Bineînțeles! Doar că erau niște cozi... de parcă toată lumea (la fel ca mine) așteptase să ningă pentru a pune cauciucurile de iarnă. Cred ca mai pe căldură nu se strângeau bine prezoanele 😂😂 Eu am scuza că mi-a fost mașina in service 😋 Normal că nu am stat la ditamai cozile. Am găsit o vulcanizare care lucrează non stop și, la ora la cere eu scriu povestea, partenerul meu de viață e sa schimbe cauciucurile. :) Eu bun un bărbat la casa femeii, nu?
             Dar mâine... mâine chiar lenevesc. Fac o plăcintă cu mere și lene... multă lene. Dacă lenea ar fi personificată, fix ca mine ar arăta. Grasă și frumoasă. 
A, să nu uit. Mâine am in program și ceva desene animate. Pun mai jos clipuri. 




Voi ce planuri ați avut pentru weekend? Ati reușit sa le duceți la bun sfârșit?

2 comentarii:

Cristina spunea...

noi nu avem problema schimbatului anvelopelor ca le avem montate pe jante si sotul meu le schimba singur in jumatate de ora.

CCristinaC spunea...

Daaa... stiu cum e. La masina personala, am si eu cauciucurile pe alte jante, dar la ce de serviciu, nu... Sper sa reusesc sa fac o minune in vara si sa iau jante si pentru ea. :)