Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

luni, 2 aprilie 2018

Pregatiri pentru Sarbatorile Pascale :)

          In mod normal, acum ar trebui sa fiu cocotata pe pereti, sa-i sterg de praf si sa escaladez mobila din casa, ca asa zice datina. Ei bine, am marele noroc ca inca locuiesc cu mama 👅 si ca e inca in putere. Si-a luat ea grija de a pastra obiceiul intoarcerii apartamentului cu fundul in sus, de zici ca nu am mai aspirat de la Craciun 😂😂😂😂 Avea mama o sora care, cand ne vedea pe amandoua concenite cu batice si cu sortuletele la brau, impingand mobila prin casa de ziceai dam de permis auto, isi punea mainile in solduri si zicea "De n-ar fi Pasti si Craciun, ne-ar intra gunoiu'n cur" 😂😂😂😂 
          Bine, sa nu va inchipuiti ca nu fac nimic. Tot ce tine de cratita, imi apartine. Toata mancarea imi trece prin mana. Din fericire, anul asta nu va mai fi sacrificat un miel care sa ajunga pe masa mea. Am scapat de fostul, am scapat si de obiceiul prost 😂😂😂😂 Nici nu  treceam prin bucatarie pana nu era animalul portionat....
          Insa pana la mancare, nu stau degeaba... Ce spalat de geamuri, curatat covoare sau dulapuri? Iaca mai jos pregatiri de sarbatori:

          Curatenie si mancare, face toata lumea... dar aranjamente handmade ca ale mele nu are nimeni 😂😂😂 Unul e pentru mine si unul pentru dat cadou surorii lui B. Am sa va povestesc odata si despre ea. O femeie minunata. 
          Preventiv, va spun ca aranjamentele nu sunt de vanzare si nu la fac nici la comanda, deci nu va inghesuiti sa ma intrebati de pret. Sunt nepretuite 😂😂😂 Ma stiti ... le-am postat doar sa ma laud. 
          Voi cum va pregatiti pentru sarbatori?

2 comentarii:

cristina spunea...

faine aranjamentele! felicitari!

Laura spunea...

Bravo! Sunt super vesele!