Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

luni, 26 martie 2018

Cheile Dambovicioarei

          Spuneam aici ca, desi duminica (in urma cu o saptamana) a fost cu ploaie si urat, am reusit sa iesim in lume, sambata. Destinatia- Cheile Dambovicioarei. Traseul ar fi fost magnific, daca drumul intre Campulung si Brasov nu ar fi atat de "rupt" si daca, pe Chei nu as fi gasit "dovada civilizatiei", respectiv gunoaie. Sunt atat de multe gunoaie, peste tot, incat ar trebui sa nu mi se mai para o nenorocire, dar inca mai consider un sacrilegiu sa murdaresti natura. Ne-o vom lua (noi... oamenii) rau de tot, peste bot, de la Mama Natura... Ma gandesc, foarte serios, sa pun in masina niste saci de gunoi si manusi. Tot vreau miscare in aer liber, pot sa strang si gunoaiele lasate de contemporanii mei, tocmai ca urmasii lor sa mai poata respira ...
          Sa revin, insa, la traseu. :) Iaca ceva poze...
          Stiti senazatia aia de siguranta, cand est imbratisat de o persoana draga? Ei bine, asa m-am simtit eu aici. In siguranta, ocrotita, linistita.
          Dupa ce ne-am umplut plamanii cu oxigen, am pornit spre casa, doar ca nu am mai trecut prin Campulung, ci, la fabrica de ciment, am virat stanga catre Targoviste. Nici nu stiam ce zona minunata e si pe aici.
          Stoenesti, Cetateni, Malu cu Flori, Voinesti, Targoviste, Gaesti si... acasa :) Bineinteles ca am luat mere de la Voinesti :))) Sunt atatea livezi ca e pacat sa treci fara sa iei din merele vandute la drum. Am cumparat si am si mancat mere... asa nespalate, doar sterse de pulovar :))) Nu am murit 👅
Mi-am promis ca o sa fac un drum la Voinesti, special pentru mere. Merita. 
         In weekendul care tocmai s-a dus am fost mai casnici. O vizita la mama lui B, o vizita la varul meu si una la hipermaket :))) Las' ca mai trebuie sa mai stam si acasa. O sa ajungem sa nu ne mai cunoasca ... cainele (nu ca am avea) 😂😂
         Sa auzim de bine, mai lume!

3 comentarii:

Laura spunea...

Cred ca natura ne tot da peste bot de ceva vreme, dar noi tot nu pricepem!

Mihaela T. spunea...

Foarte frumoasa excursia ! Zona este minunata.
Ma bucur ca esti bine si ca ai reinceput sa scrii. Iti doresc din suflet ca toate cele bune sa se adune si sa ramai acelasi om vesel si minunat ! :)

Cat despre mizeria care distruge natura ce sa mai vorbim. :( Si noi avem saci si manusi in masina, dar nu facem fata, din pacate. Desi am sperat, acum nu mai am nicio certitudine ca se va schimba vreodata in bine mentalitatea unei parti a acestui popor.

CCristinaC spunea...

Laura, eu cred ca deocamdata ne atentioneaza, Mama Natura...
Mihaela, multumesc! Daca nu ar fi fost umorul, greu as fi supravietuit.