Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

marți, 10 martie 2015

8 Martie

          In ultimii ani am instituit in grupul de prieteni, obiceiul ca de 8 martie sa mergem la restaurant. Da' nu asa, oriunde, ci la restaurant cu lautari, sa nu ne lipim fundurile de scaune, ci sa ne zbintuim pe ring. Si cum nu era sa sarim obiceiul tocmai in acest an, ne-am infintat sase perechi la un restaurant care o avea invitata pe Emilia Ghinescu. Si daca nu ar fi venit duduia Emilia, tot am fi mers la restaurantul asta, pentru ca au angajati niste cantareti extraordinari. Canta intr-un mare fel, de te ridica de la masa, cu sau fara voia ta.
           Si asa ne-am prezentat noi sambata seara, pe 7, la restaurant, care mai de care gatite si aranjate, pe tocuri mai mici sau mai mari, dupa rezistenta la joc. Eu, tocuri de 10 :) care nu mi-au facut nici cea mai mica problema, botinele avind un calapod foarte bun.
           Muzica buna, mancare buna, aglomeratie cat cuprinde :))) Deh, nu ne-am gandit ca iese atata lume la distractie de 8 martie :))) La 12 noaptea, exact dupa program, a venit duduia Emilia, care-i o femeie intr-adevar frumoasa si care a provocat si mai mare inghesuiala pe ringul de dans, ca deh, cu totii voiam o hora pe muzica ei, live. Dupa vreo ora de cantat si facut poze, duduia a  plecat la fel de gratios cum a venit.
            Programul artistic a contiunat cu "Vacanta Mica" ale carei glume deocheate si rasuflate nu m-au dat pe spate. Bine ca toti din grup avem simtul umorului :))) Si-au facut aparitia si nelipsitele don'soare care danseaza tiganeste si (cica) belly dance, adicatelea din buric. :))) Nu am inteles ce cautau dumnealor printre mese, fiind ziua femeii, nu a barbatului, da' am zis ca poate-s sa-i agite pe ei, in folosul nostru :))) Da' cine si cu ce sa agite? Erau don'soarele astea asa nedezvoltate... Hai ca solduri mai aveau ceva, da' sâni mai deloc, ca daca puteam, le dadeam de la mine, sa faca si ele un ban in seara aia. :)))
           Ei, da' cireasa de pe tort a fost partea de striptease masculin. Nu stiu ce grup o fi fost sau de unde i-or fi luat organizatorii pe tinerii aia, ca i-ai fi asezat la masa si le-ai fi dat friptura din farfurie, sa se mai intremeze si ei putin. Dupa, le-ai fi tras una la fund si i-ai fi trimis la somn, ca le cam trecuse ora de culcare. Nu m-am putut abtine si am propus sa facem cheta si sa-i dezbracam pe cei de la firma de protectie si paza ca aratau intr-un mare fel :))) N-a avut nimeni curajul sa le zica :))) asa ca am ramas doar cu ideea.
          Ne-am mai dantuit vreo doua cantece si, cand a inceput un nu stiu ce invitat sa cante manele, am considerat ca ni s-a dat marsul, si am plecat la casele noastre. Oricum era trei jumate dimineata.
          Una peste alta a fost fain, ne-am distrat si ne-am obosit bine. Duminica am dormit toti, aproape toata ziua. :)))

2 comentarii:

Anonim spunea...

sa va fie de bine iesirea!
Eu de ceva ani ma uit ca moda la femei /barbati este sa fii cu IMC subponderal, adicalea totu-i shnur :))))))

CCristinaC spunea...

Multumim!
Eu parca vad o schimbare pe la prezentarile caselor de moda, care fac haine si pentru xxl. Ei au impus femeia/barbatul snur, tot ei au puterea sa schimbe asta.