Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

duminică, 22 februarie 2015

Despre una, despre alta

          S-a vazut ca am luat o pauza, nu? Sau nu... Motive n-am. Doar am mers dupa zicerea ca "atunci cand nu ai nimic frumos de zis, mai bine taci" :) Deci, sunt tacuta, contrar obiceiului meu. 
         Se apropie ziua in care mai "adaug un an in buchetul vietii". Ce aiurea suna :))) Nu-mi place ziua asta si as vrea sa fug intr-un loc fara semnal la telefon :)) Nu se poate pen' ca e in timpul saptamanii si am obligatii.
          Sunt in a nouăsprezecea zi in care nu am atins zahar stiut, in afara celui din cafea, si asta putin, spre deloc. Nu sunt bolnava, nu mi-a interzis medicul, insa am citit undeva ca un creier al consumatorului de zahar este la fel cu al consumatorului de heroina. Incerc sa ma abtin o luna, dupa care sper sa fie mai usor de ocolit zaharul. Inca nu am intrat in sevraj, da' nu se stie. :))) Nu e timpul trecut :)))
         In rest, toate bune si frumoase. Urmeaza sa scot masina de cusut din dulap, ca o fi facut panze de paianjen de cand nu am mai cusut la ea. Trebuie sa-mi modific o rochie cumparata de la Bonprix. E buna peste sani si solduri, dar e putin larga pe talie. Trebuie s-o rezolv curand, pentru ca urmeaza sa o port la restaurant, pe 7 martie. :) Deoarece ne-am simtit foarte bine de revelion, aceeasi gasca de 12 adulti vom fi din nou la lautari, de Ziua Femeii. 
         De lucrat, am crosetat o salopeta pentru o fetita draga mie. V-o arat miercuri. Urmeaza sa-i fac si o jacheta asortata. Bineinteles ca voi pune fundite si floricele. Sa pun si fluturasi? Ma mai gandesc :)))
          Si pentru ca tot nu am nimic de spus :))) macar sa ascultam ce zic altii:
           O noua saptamina cu fericire sa aveti!

2 comentarii:

cristina spunea...

stii, nici eu nu suport ziua mea, nu degeaba suntem in aceeasi zodie :))
dar intr-un an am visat ca nu mi-a zis nimeni LMA de ziua mea si sa stii ca am suferit tare in vis :)
asa ca eu iti spun de pe acum, ca sa fiu sigura ca nu ti se va intampla asa ceva in anul asta: La Multi Ani!

ina spunea...

Toata lumea mai simte nevoia de o pauza. Eu cel putin vara am o pauza continua, nu-mi vine sa ma asez la calculator nici daca-mi sta cineva cu pistolul in ceafa.
Spor la cusut, crosetat si ce mai faci. Si la multi ani!