Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

sâmbătă, 27 decembrie 2014

Planuri :)

          Uite ca trecu si Crăciunul asta. Ce? Credeati ca vine cu crăci si nu mai pleaca?  D-aia ati facut atata haleala? Nu, ca nu doar voi. Si eu! :))) Am gatit ca pentru popota ofitereasca. Atata doar ca eu impart mincarea in vreo trei-patru parti. :) Prin urmare, mai avem doar  duminica sa terminam cu ce am gatit, ca urmeaza gateala pentru Revelion. Ce daca faceti revelionul la rude/restaurant/in alte parti dar nu acasa? Pai acasa sa va prinda anul cu frigiderul gol? Nuuuuuuu!!!!! Doar nu vreti sa crapati de foame in anul urmator! Nu se spune ca asa cum te prinde  ianuarie, asa o tii tot anul? Pe mine vreau sa ma prinda anul nou jucand si chiuind pentru ca asta e planul meu pentru  2015. Nu imi fac eu planuri, pentru ca nu ma tin de ele, dar pe asta o sa ma straduiesc sa-l duc la capat. :)))
          Si pentru ca anul acesta mi-am luat-o peste bot (credeam ca nu se mai poate la virsta asta) de la o prietena care aproape ca m-a ocolit cand am avut oarece probleme (nu financiare) dar care ma adora din nou de cand am lasat de inteles ca am trecut peste, sunt hotarita sa-mi triez drastic prietenii. Chiar cu riscul de a ramane pe zero la capitoul asta. Refuz sa mai fiu prietena buna si sa acord ajutor acelor persoane care ma ocolesc cand am eu probleme si ma gasesc doar atunci cand au ele greutati sau care se folosesc de mine ca de o ancora de optimism. Stiu ca s-au invatat cu mine plina de glume si bunadispozitie, dar gata. Nu mai binedispun pe nimeni si nu mai ridic moralul nimanui, atata timp cat sunt ocolita cand am psihicul farimite. De regula ma adun singura pe faras si ma lipesc, bucatica cu bucatica. Nu-mi trebuie alta persoana ca sa-mi revin, mai ales ca sunt genul care nu incarc pe altcineva cu probleme mele. Mi le rezolv singura. Insa, sa-mi dai de inteles ca nu sunt tocmai placuta cand sunt suparata :) nu mai accept. Ete asa. Am sa anunt si pe facebook, ca sa n-am vorbe la proces :)))
           In rest, sanatosi sa fim, ca trecem peste toate si facem de toate!

6 comentarii:

anca spunea...

Sunt oameni care inc az de criza:D, cum ar fi ca o prietena sa treaca prin momente mai aiurea sa se crizeze mai tare. Sunt oameni faini care nu fac fata la presiune (am un om tare apropiat care face asa, daca te imbolnavesti te cearta si urla la tine:)) pentru ca nu face fata la crize. Si eu am renuntat la oameni de-a lungul timpului, uneori fara sa sufar, dar alteori am suferit ca un caine. Uneii considera ca nevoie e doar ceva ce paote fi oferit fizic:)

Ana spunea...

Si tu? Succesuri! ;)
Hai sa fiti sanatosi pe 2015...si liniste maxima!

corina spunea...

Draga Cristina, nadejdea si speranta cea mare este in unul Dumnezeu,noi oamenii suntem limitati, cu slabiciuni, egoisti, chiar rai. Trierea nu e rea ba uneori chiar e necesara.
Un nou an fericit si cu bucurie! :)
Multumesc pentru vizita.
Ma duc si pe Facebook nu stiam ca ai pagina.

CCristinaC spunea...

Anca, stiu ca, pentru cei care ma stiu plina de optimism si vesela, e un soc sa ma vada in prag de depresie. Din pacate, pentru unii problemele psihice inca sunt "fitze". Din fericire, am invatat sa ma adun destul de repede. :) Da, renuntarile dor. Rau. :(

CCristinaC spunea...

Ana, se putea sa nu fiu eu in club cu tine? :))) Sa fim sanatosi, ca bine zici!

CCristinaC spunea...

Corina, mare dreptate ai! Insa, din cate ma cunosc, tare ma tem ca ii voi mai acorda o sansa. Asa imi este felul. Tai de tot, dupa mai multe sanse. Intotdeauna imi spun ca "atat poate" sau "mi s-o fi parut" sau "a avut o zi proasta" refunzind sa vad adevarul. Din pacate, la final, tot o sa rup relatia si o rup iremediabil. :) Sper sa-mi dea Dumnezeu gandul bun si sa fac ceea ce trebuie.
Sa avem cu totii un an bun!