Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

luni, 1 decembrie 2014

De 1 decembrie!

          Ce am facut eu de 1 decembrie, tinind cont ca am fost printre romanii care au avut liber? Nu prea multe. M-am trezit pe la 10, am schimbat si spalat lenjeria de pat si alte cele, am facut ceva ordine prin dulapul cu haine, am spalat prin baie, am sters praful in toata casa, am calcat un cos intreg cu rufe si am facut placinta cu mere, al carui aluat l-am facut si dospit in masina pentru paine. A! Am vazut la tv si parada militara de la Bucuresti :)
          Cum va spunem, nu am facut prea multe :))) Ma duc fix obosita la serviciu :))) 
        Am vrut sa mergem si la Pitesti sa-l ajutam pe primar sa aprinda beculetele in brad, insa am renuntat, pentru ca incepuse o ploaie care, ulterior a inghetat, si peste care s-a depus acum zapada. Am preferat sa "ma iubesc" cu caloriferul :) Da, stiu, sunt o baba :)))
          De maine, merg la serviciu, dar trebuie sa ma ocup si de dulapurile din bucatarie si ar trebui sa intru putin si in ațele mele, pen' ca sunt cam multe si imprastiate in diverse locuri din casa. Cu ocazia asta le fac si un inventar :)))
          Si pentru ca nu exista sarbatoare la romani fara mancare si bautura, va invit sa mancati romaneste: sarmale cu mamaliguta, branza,  tuica din productie proprie si placinte cu mere
           In ultima poza este cel mai nou steag intrat in colectie. Avem vreo 8. Profit de ocazie sa va spun si eu "La multi ani" si sa va urez sa aveti o saptamana superba!

Un comentariu:

Ana spunea...

Am luat si io o placinta si iti urez saptamana spornica!