Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

duminică, 14 septembrie 2014

Tâmpit, da' cu gusturi fine :)))

   Intr-o dimineata, sptamana trecuta, in timp ce ma indreptam cu voiosie catre locul de munca, aud in spatele meu, o fluieratura, d-aia admirativa. M-am gandit ca sigur pustoiaca fluierata se va supara. Apoi am simtit o prezenta in stanga mea, care incerca sa ma depaseasca. Ii fac loc sa treaca, insa prezenta isi potriveste pasul cu mine si zice: "Ce bine facuta esti!" Intorc capul sa vad si eu pustoaica bine facuta, numai ca dau cu ochelarii de un tinar pe la 30 de ani (nu puneti baza ca nu le am cu aproximarile) din cel care, daca bea o tuica, e zmeu la el in comuna, la Caminul Cultural. Ma uit in spate, nu era nimeni. Il intreb:"Cu mine vorbesti?" Il vad cum zambeste si repeta: " Ce bine facuta esti!"  Raspunsul meu: "Dap, sunt si fiarta si prajita da's cam sarata". Bineinteles ca nu se astepta la asa raspuns, ca s-a oprit in loc si m-a lasat sa-mi vad de drum.
          Seara, acasa, n-am de lucru si ii povestesc sotului tarasenia. Bine, astea nu se povestesc sotilor, da' eu m-am riscat :))) Raspunsul lui:"Ce tampit!" :)))
          Tampit, tampit, da' cu gusturi fine, zic, daca m-a remarcat tocmai pe mine, care dupa ce ca nu ai cum sa nu ma vezi, eram si singura pe aleea aia :)))
           O prietena careia i-am povestit intamplarea, mi-a zis ca i-ar fi dat și una peste ochi. Ei na! Sa nu exageram. Nu te cobori la mintea unui cocosel pitic si nu dai cu poșețica asa, oricum. Mai ales ca, asa cum spunea bunica, de la o varsta incolo, doar vantul iți mai ridica fusta :))))))))

11 comentarii:

Ana spunea...

Meeyyy...dupa cum bine zicea bunica ta...sa ne bucuram de ce inca ne este dat , da? :)))))

ina spunea...

Am ras cu lacrimi, serios! Si ca sa nu-mi aud vorbe "ca numai prostu rade de ce-si aduce aminte" i-am citit si sotului, sa rada si el de ceva fiert si prajit dar cam sarat :)

CCristinaC spunea...

Ana, ce sa facem? Profitam, ca cei d'acasa nu s-au tampit :)))

CCristinaC spunea...

Ina, cred ca respunsul se trage de la faptul ca nu mancasem nimic in dimineata aia si mi-era o foame... :)))

ina spunea...

Bietul baiat, probabil si el era mort de foame. Se gandea de fapt la o friptura dar cum tinea regim, cand a auzim de prea multa sare, a dat bir cu fugitii. Oricum, cand o sa mai aud expresia asta "bine facut" o sa ma intreb "dar cu sarea cum o sta?" :)

anca spunea...

:)) Cristina ce m-am distrat. Eu nu am niciodata replici la chestiile astea:))

CCristinaC spunea...

Distrati-va si voi, ca eu rad ori de cate ori imi aduc aminte :)))

Iulia S. spunea...

Zicea cineva pe un blog... Pana la urma o viata avem... colorata sa fie! Tare dragi imi sunt povestile tale :)

CCristinaC spunea...

Adela Parvu zice pe blogul ei :)
http://adelaparvu.com/

Carmen spunea...

Azi, in sala de asteptare de la doctor, o babuta ma fixa. I-am zambit si si-a cerut scuze ca se uita fix la mine, mi-a spus ca seaman cu o ruda de-a ei. La care eu: "Eh, inseamna ca aveti rude frumoase!" :) Hihih

CCristinaC spunea...

Da mai, uneori mai dorm si laudatorii da' zau, ca daca vrei un lucru bine facut, trebuie sa-l faci cu manuta ta :))) Super faina replica :)