Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

duminică, 20 iulie 2014

Liniste

          S-a vazut ca a fost liniste aici in ultima perioada. Am tacut cand nu am avut nimic de spus, iar cand am avut ceva de zis, nu am avut timpul necesar scrierii. In ultimele saptamani programul meu parea ca nu e al meu sau e al meu, dar e impotriva mea. :))) Mult de lucru, ore peste program... Ajunsesem de dormeam doar trei ore din noapte din cauza stresului, probabil. Nu am luat medicamente pentru insomnie. Nu recurg asa usor la medicamente. Doar ceaiuri antistres. Stiam ca problema e la organul vital care se cheama "minte". Acum sunt in extrema cealalta. Nu ma satur de somn :))))
           De maine sunt in concediu. Concediu care va fi petrecut acasa, dintr-o multime de motive. In primul rand, ar trebui sa schimbam masina si, cum nu avem toti banii pentru asta, nu avem cu ce pleca. Nu pot cu trenul pentru ca plec cu genti multe, cand plec. :))) Nu concep sa spal haine in calatorie si nici sa gatesc. :))) Un alt motiv ar fi faptul ca sotul meu are mult de lucru tocmai in aceasta perioada si cum ne trebuiesc banii pentru schimbat masina... Comenzile astea nu vin usor si cand le prinzi, le duci la  bun sfirsit, chiar daca sacrifici concediul. Nu-i nimic, nu crapam. De plictisit nu o sa ma plictisesc. Tot de maine incepe curatenia la birou si se lasa cu amenajari. Cine e supraveghetorul? Eu. O saptamina o am aranjata. :))) 
          La gradina am fost foarte putin timp din cat mi-ar fi placut sa petrec acolo, dar asta e subiect de postare separata. La fel, am mai lucrat cate ceva, dar am sa va arat dupa ce semnez fotografiile. Deocamdata, fiind duminica, va invit la o inghetata. Fotografia e proasta rau, dar e a mea.  E facuta cu telefonul meu neperformant si la lumina de amurg, la o terasa unde am fugit cu doua prietene sa mancam si sa scapam de stres. Am lasat soti, copii (ele) si am fugit in lume pentru cateva ore :)))
           O duminica linistita sa aveti si o saptamina fericita!

6 comentarii:

cristina spunea...

ce faina metoda de a scapa de stres! :))
e bine ca va gasiti timp simultan si va mobilizati sa iesiti.

Ana spunea...

Pai , cu se zice? Sa ai concediu spornic si cu satisfactii! :))
Buna inghetata ta si iesirea binevenita!

CCristinaC spunea...

Cristina, a fost ceva de genul
-Buna, ce faci?
-Mor de foame :)))
-Hai sa mergem la terasa.
Si ne-am urcat in masina pentru vreo 30 de km. :))) Mai scapam uneori, rar, dar mai scapam. :)))

CCristinaC spunea...

Ana, multumesc!
Inghetata avea si un strop de lichior. Mi-e mintea la ea. Oare ar mai trebui o iesire?

Ana spunea...

pai clar ca mai trebuie o iesire...orice iesire e foarte bine venita ,oricand...de ce nu? ;)

o femeie spunea...

Sunt eu ciudata ca iau trenul in orice directie, cu un rucsac de lucruri? Si asta abia o astept, o visez zilnic...
Probabil am sange de nomada...

Vacanta placuta! vacanta e frumoasa si pt cei ce nu au masina /planuri.