Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

luni, 23 iunie 2014

Rexona

          Buna! Eu sunt Rexona sau Rexa, Rexi, Rexuta... Eu doar atât rețin. Pentru mai multe apelative întrebați-i p-astia de se cred  stăpânii mei. Ei înțeleg cum ma strigă, ca eu oricum răspund când vreau. Sunt o doamna, chiar dacă stăpânul zice că m-a găsit când eram mică, mică, aruncată lângă un pod.
Nu va uitați la mine că sunt mică și prietenoasă. Nu am nimic cu cei care vor să intre în curte. Mai rău e când vor să iasă :) "Capsez" dacă iese neînsoțit. :) Pot sa fug foarte repede (am un sprint...) și obișnuiesc să ascund mâncarea. Chiar și ciocolata am ascuns-o :) I-am auzit pe stăpâni că trebuie să strângi pentru zile negre :)

2 comentarii:

Anonim spunea...

Rexonica ta e o catelusa tare cocheta , din cate vad eu...are o blana tare frumoasa si se vede ca e un catel bine ingrijit!
Acumaaa...chestia cu compostatul , e iertabila ,e catel , ce naiba? :))))

CCristinaC spunea...

Ana, nu e nimeni suparat pe Rexi ca reactioneaza asa. Ni se pare chiar amuzant. Primeste pe orice intra in curte cu un aer vesel... la iesire e nasol :)))
Mai avem si un baiat, urmeaza sa se prezinte si el :)))