Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

miercuri, 28 mai 2014

Pulovar cu torsade

          In urma cu multi ani am si fumat ca deh, asa era moda. Acum nu mai prestez, dar am ramas cu obiceiul de a-mi tine mainile ocupate, asa ca incerc sa scot ceva practic din ele, nu fum. Am tricotat, la un moment dat, un pulovar cu model torsade pe care urma sa-l imbrac la munte, dar pe care nu l-am imbracat nicicand pen' ca l-am facut cu guler inalt si nu mai suport genul acesta de guler. Asa ca, decat sa-l stric, mai bine il vind. Iata-l :

          Culoarea e cea de visina putreda :) dar in casa mea, niciodata nu-i lumina buna (ca sa nu recunosc ca-s praf la facut poze).

5 comentarii:

cristina spunea...

maaama, dar stiu ca ai avut ceva rabdare! bravo! nu-l vinde, strica-i gulerul si fa-l scurt si o sa vezi ca o sa-l porti cu drag.

Anonim spunea...

Acolo e munca de chinez batran...serios acum! Ai rabdare,nu gluma!

Anonim spunea...

Da' chiar : de ce nu desfaci gulerul si sa il refaci?

corina spunea...

Foarte foarte frumos!
Felicitari Cristinel!!!!!

CCristinaC spunea...

Doamnelor, multumesc pentru aprecieri! Nu desfac gulerul pentru ca e clar ca, daca nu l-am purtat atata timp nu-l voi purta nici cu guler nici fara guler. M-am gandit la asta de cateva ori, da' n-am avut pornire, asa ca l-am lasat neatins. :)))
Rabdare de chinez batran am din cauza agitatiei. Cand sunt agitata/nervoasa, cu cat este mai migaloasa munca pe care o fac, cu atat ma linistesc mai repede. :)))