Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

miercuri, 5 februarie 2014

Unul mic si unul mare

          Am promis, am executat. Pozele pulovărelor pentru nepoței. Nu au nimic spectaculos doar că sunt foarte groase și moi, numai bune de luat la săniuș. Au plecat deja în pachet spre Caransebeș :) Inițial am vrut să le fac cu spirale, însă pentru că firul e gros am renunțat. E drept că nici nu mi-ar fi ajuns materialul pentru ambele, lucrate cu spirale. 



5 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte frumoase, să le poarte sănătoşi! Ce noroc au nepoţeii cu aşa o mătuşă vrednică! Ştii, la postarea cu pătura pentru canapea, văzând eu lucrul cum arăta în acel stadiu chiar am crezut sincer că e vorba despre un fular ultraelegant şi numai după ce am citit postarea m-am dumirit că va fi ceva totalmente diferit.

Anonim spunea...

Heheheiiii ce faine sunt! :)
Nu vrei sa fi si matusa mea? :))

CCristinaC spunea...

*Anonim, multumesc! Matusica era si mai vredinicuta odata, hat, in alte vremuri. :))) M-ar bucura sa-ti scrii si numele. :)
*Ana, as puta sa fiu si matusa ta, cu conditia sa ma suni la fiecare poezie invatata, la fiecare FB luat la scoala, de fiecare data cand nu te lasa parintii sa faci ceva, si sa ma suporti vreo patru zile pe an, la tine :)))

Maria spunea...

Imi place cum lucrezi.Imi place culoarea asta. Am luat cateva sculuri culoarea asta, un verde mai tare si un albastru tare ca sa-i fac fular si fes lui fiu-meu. Anul trecut. Nu, in 2012. Stau in acelasi stadiu si-acum. Unii zic ca orice are o vreme a lui - eh bien, vremea lor n-a sosit...Ca sa ai termen de comparatie cand te mai faci singura lenesa. Pup si sfarsit de saptamana cum vrei tu!

CCristinaC spunea...

Maria, o sa simti tu nevoia sa si termini ce ai inceput. Cand te enervezi, spre exemplu, ia si lucreaza si spune si o rugaciune. Ai sa vezi cum te calmezi si... termini si lucratura, ca la cati nervi... :)
Ca termen de comparatie, nu merge cu tine pen' ca ma compar cu mine, cea din 2012 :))) Sunt prea modesta sa ma compar cu persoane din afara :))))
Te pup si eu si o duminica superba iti doresc!