Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

marți, 8 octombrie 2013

Provocare de la Irina (2)

          Pentru cea de-a doua săptămână a provocarii Irinei provocarea de octombrie caminul tau un colt de rai  am gasit muzica ce place intregii familii, dar pe care o ascult doar eu, pentru că suntem ca la nebuni, fiecare are altceva de făcut.
          Deocamdată, pentru ziua de luni, nu m-am enervat, nu am zis cuvinte grele dar... recunosc că am bârfit puțin cu mama :) Pentru restul săptămânii încerc să fiu cuminte, dar nu promit să și reușesc. :)))
          In rest, lumânărica arde și eu tricotez pulovărașe groase nepoților, că imediat vine timpul de săniuș. :)

3 comentarii:

Anonim spunea...

Vaaaiiii...de ai stii cum imi tot dau singura suturi in cur sa ma apuc de tricotat , insa dracusorul de pe umarul stang ma tot trage de ureche sa nu o fac... :))) Dar gata,trebuie sa ma apuc si eu...am nevoie de relaxare! E cazul sa imi cumpar fire si sa ma apuc de treaba!

CCristinaC spunea...

E relaxant sa tricotezi, mai ales ca, intre timp, poti vedea si un film. Iti dau pe fb o sursa buna cu fire pentru tricotat. :)

Anonim spunea...

Ooo...multumesc...nu cred ca m-am uitat...merg sa ma uit la tine pe wall.