Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

duminică, 21 aprilie 2013

Dovezi de primăvară

Dacă mai aveați vreo îndoială că a venit primăvara, ei bine, credeți-mă, a venit în toată splendoarea ei. O dovadă ar fi și faptul că am început să ies la iarbă verde (la păscut) :)))). Azi am fost la fini, la curte. Nu vă zic cum m-am simțit...superb. Nu am avut parte de o zi cu soare, dar ploaia doar a stropit puțin și nu ne-a alungat de sub polată. Aerul curat ne-a ținut la masa din curte, chiar dacă a trebuit să mai punem câte un hanorac pe noi. Am făcut și ceva poze, dar pentru că nu a fost soare nu au ieșit tocmai bine. Vă arăt câteva:
La poarta de la drum:
In grădinița cu flori
In livadă
și cocoșul care avea o problemă cu mine. Ochiul lui vigilent m-a urmărit mai atent decât câinele :) Noroc cu gardul dintre noi. :))))
 Finii mei, oameni harnici și gospodari, au plantat deja cartofii, mazărea, ceapa, usturoiul, dovleceii, salata, etc., dar fotografiile nu au ieșit de arătat, din cauza norilor.
Dacă mai vreți o dovadă că e primăvară, vă fac cunoștință cu o vietate care, pe la noi, se numește "croitor".
Așadar și prin urmare, haideți să uitam de probleme, de lipsuri, de grija zilei de mâine, haideți să ne bucurăm de viață, de natură, de primăvară. :) Cu toții avem griji și probleme, dar cu toții avem posibilitatea de a ne debarasa de ele, măcar pentru o jumătate de zi. 
In săptămâna care urmează eu voi începe curățenia de primăvară/Paști cu dulapurile. Voi?
Vă doresc să aveți o Săptămână a Floriilor cu folos și nu uitați să vă ocupați și de florile din ghivece. :) Spor la treburi!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Zic ca au iesit f bine pozele,ce frumoasa gradina! Hai c-a fost placut azi, chiar daca n-a fost soare! Stiu cum a fost pe-acolo fiindca am fost in zona si acum ma laud nevoie mare!!!

CCristinaC spunea...

A, pai daca ai fost in zona mea, atunci lauda-te Marie, ca ai cu ce! Te pup!

cristina spunea...

e fain in curtea aia, dar eu as vrea sa stiu ce e arbustul cu flori galbene de la gard.

CCristinaC spunea...

Cristina, asta am intrebat si eu, despre toti arbustii de la gard. Mi s-a spus ca sunt "arbusti decorativi" :)))))) Atit au stiut, atit mi-au spus. Trebuie sa ne mai uitam pe net, altfel nu aflam. :)))

Anonim spunea...

Minunata primavara!

CCristinaC spunea...

Nu-i asa? Am asteptat-o cam mult, dar a meritat :)