Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

joi, 17 ianuarie 2013

Scoala de croitorie - pantaloni pentru pitici

Nu, nu am renunțat la croitorie, dar nu am mai cumpărat baterii pentru aparatul foto, tocmai ca să mă mobilizez să iau acumulatori de calitate. Am făcut-o și am reușit să fac și poze la ce am mai lucrat. Si cum parcă sunt setata pe pantaloni, asta am lucrat, asta va arăt: pantaloni pentru diferite vârste și o pereche de pantaloni scurți. Blugii sunt făcuți după acest tutorial și am incercat să păstrez anumite cusături inițiale.
Bineînțeles că mai am probleme cu trasul drept, dar insist să lucrez în continuare :))). Mai am ceva croit, trebuie să găsesc doar timpul să cos. Poate sâmbătă. :)
 Voi ce ziceți ca mai faceți? Cu ce va mai ocupați timpul?

9 comentarii:

simf spunea...

eu fac arhive, le trag pe dvduri, sortez sutele de cduri si dvduri cu filme, aia pastrez, aia nu. citesc haotic, de la gradinareala la eseuri si croncii literare, trecand prin beletristica si fantasy. ma uit la documentare. ma plimb. ma joc cu dihaniile. urmaresc zborul pasarilro si norii. si ma bucur de timp liber.

CCristinaC spunea...

Bravo tie ca ai timp liber si te bucuri de el! Acasa ar trebui sa fac si eu ceva arhiva, dar m-am saturat de aia de la serviciu. :)))

Narcisa spunea...

Cristina ce ma bucur ca vad ca ai inceput si tu sa croitoresti. Iti zic un pont ce l-am primit si eu si am vazut ca functioneaza. pentru a trage drept nu te uita la ac, cel mai bine este sa iti iei un alt reper, o dunga de pe material sau ului lateral. Spor in continuare!

Anonim spunea...

Pai perseverenta duce la experienta!
Eu tricotez...imi fac o vesta cu torsade!

Izi spunea...

Vad ca-ti place croitoria. Ei ce zici, dupa ce exersezi un pic, nu-i asa ca ajungi mai repede la produsul finit??? Imi place materialul, de unde este si mie imi trebuie pentru pijamale.

CCristinaC spunea...

Narcisa, saru' mana de sfat! Am sa fac ce zici tu ca tare ma mai necajesc cand vad ca o iau cu cusatura pe aratura. :)

CCristinaC spunea...

Ana, abia astept sa vad vestuta cu torsade. Pe langa croitorie, eu mai fac si un pulovar sotului, si ghici cum, tot cu torsade. :) Ne vom mandri cu torsade. :)

CCristinaC spunea...

Izi, imi place, intr-adevar. Materialul de pijamale e finet luat din singurul magazin cu tesaturi din oras. :)

Anonim spunea...

Sper sa o termin iarna asta :))))
Spor la lucru!