Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

sâmbătă, 8 decembrie 2012

Nu pot cu plan

Trebuie să recunosc că nu pot să mă țin de planuri. De făcut le fac, dar nu mă pot tine de ele. Am incercat cu planul de curățenie și am dat greș. La mine nu e curat până nu încep dintr-un capăt și să termin în celălalt. Știu că e muncă de Sisif, dar așa pot eu. :) Am incercat cu planul pentru mâncarea pe o săptămână... neeeee, nu merge. Fac două, trei feluri și mai fac după ce se termină astea. Fac plan de genul "după ce termin ciorbița de legume, fac de pui" :))) Le invidiez sincer pe cele care se pot ține de planuri.
Astăzi aveam în plan să merg la coafor, să spăl, să fac mâncare și să lucrez măcar jumătate dintr-un fular pentru băiețelul unor prieteni. In mare parte am reușit, numai că am întârziat la coafor (și prin oraș) și mi-am dat tot planul peste cap. :) Când am făcut eu planul, am uitat ce înseamnă, ca timp, să ies din casă. :))) Ce mai tura vura, sunt bună de trimis după moarte. După ce că am stat la palavre cu coafeza de parcă vorbeam pentru prima dată (vă asigur că ne cunoaștem de mult) m-a găsit dorul de ducă și am luat orășelul la picior ( de parcă nu-l mai văzusem de mult) și, cum ne cunoaștem toți cu toate, nu puteam să nu salut și să nu întreb de sănătate un număr de cunoștințe. Să vă mai povestesc de pălăvrăgeala cu vânzătoarele de la magazine? :)))))
In fine, până la urmă am făcut mâncare, am spălat două mașini cu rufe și am lucrat la fular ... fix patru rânduri. Zău că-mi pare rău că nu am lucrat mai mult, ținând cont că săptămâna viitoare as vrea să-l trimit. Iaca alt plan :)))
Si cum până la terminarea fularului mai e cale lungă, împart cu voi o cană de ciocolată caldă și vă urez să aveți o duminică frumoasă, cu sau fără zăpadă, după cum vreți voi. Eu îmi doresc zăpadă :)

4 comentarii:

Izi spunea...

Eu cred ca sunt prea putini care se tin de plan si mai multi care nu recunosc ca nu s-au tinut de plan.
Tu esti din categoria "de luat acasa"...esti super, super nostima...tocmai beau si eu o cafea cu tine.

Mihaela Dămăceanu spunea...

Of, că bine zici, Cristina! Eu de toată viaţa sunt mai bună la făcut planuri, decât la respectarea lor. Încă nu am renunţat şi cred că sunt bune, dar mai am de învăţat cum să fac să le şi respect integral. O duminică frumoasă, fără plan!

CCristinaC spunea...

MIhaela, stii care e partea faina? Ca la facut planuri nu ma intrece nimeni. :))) Fac si planurile celor de linga mine :)))

CCristinaC spunea...

Izi, cred ca sunt multe persoane ca mine, mai impulsive. :) Nu sint de luat acasa, ca sint in stare sa-ti fac si tie planul :)))