Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

vineri, 23 noiembrie 2012

Eu si Black Friday :)

Din când în când, tocmai când este omul mai liniștit și împăcat cu toți și toate, iaca apare o idee în mintea sa și se duce pe apa sâmbetei toată  armonia. Așa mi s-a întâmplat și mie. Cum mă gândeam eu la niscaiva sărbători liniștite, mă trosnește fix în creștet, ideea că vreau mașină de cusut. Am incercat eu să mă răzgândesc dar... pas de mai scapă de idee. Azi așa, mâine la fel, ideea nu mă lăsa deloc în treaba mea. Când îmi era lumea mai dragă, hopa apărea și ideea. Am incercat să mă auto conving că nu e necesară, că nu știu să lucrez, că nu am spațiu pentru o mașină de cusut ... Aiurea! Ideea era după mine. Ca umbra mă urmărea. :))) 
Ei, ce credeți că am făcut spre a-mi găsi liniștea pierdută? Am strâns bănuții și am  început să caut după mașini pe net. Si dăi și caută, și tot caută... Am oscilat o perioadă între Brother și Singer. Parcă eram într-un balansoar. Dacă mi s-ar fi cerut să răspund repede la ceva, as fi spus : "Brother sau Singer?" :)))) Noroc cu doamnele de pe forumul "lucru de mana" deoarece postările lor m-au ajutat să mă hotărăsc: Brother. Fericire mareeeee... care a durat fix deloc :))) Brother, Brother, dar de care? 
Asta - LS2125:

 care avea un preț de 449lei, dar mai puțin performanta? 
sau asta BM 3600:
care e  mult mai utilată, dar care era la un preț de 799 de lei?
Inițial am optat către prima mașină. Prețul mic, suveica verticală din metal și faptul că nu știu dacă îmi va plăcea să cos la mașină au fost criteriile de bază. Așadar, eram hotărâtă, numai că ... a venit Black Friday și mi-a schimbat alegerea :)))
Voiam să comand astăzi mașina. Intre timp, mi-am mai ales la un magazin online, un fier de călcat și un radio auto, în speranța că vor fi reduse în "Vinerea Neagră". Ei bine, astea nu erau la ofertă și nu le-am mai luat.  Nu-mi sunt atât de necesare, vreau doar să le schimb pe cele pe care le am deja, asa că nu am vrut să aleg altceva, la alte prețuri, de la alți producători. :)
Oarecum dezamăgită, mi-am zis că, măcar să-mi iau mașina de cusut, dacă așa îmi propusesem. Dau clic pe site și... surprizăăăăăăă!!!!!!! Mașina pe care o voiam nu mai era disponibilă. Hopa! Si eu ce fac? Si de ce nu mai e? Am înțeles după ce am citit mai bine pe site. Reprezentanții firmei Brother au scos modelul LS2125 și au redus prețul celorlalte mașini, astfel încât BM 3600 a ajuns la 659 de lei. Reducerea e substanțială, zic eu, și uite asa am început să mă agit din nou. S-o iau, să n-o iau... Ținând cont că nu am mai luat produsele rezervate pentru Black Friday, am putut să alătur banii celor pe care ii aveam inițial, pentru mașina de cusut. Deci banii nu mai erau o problemă. De ce eram agitată? Îmi era (și încă îmi este) frică de suveica orizontală și din plastic, pe care o are modelul BM 3600. Am înțeles că, dacă nu sunt tocmai atentă, o pot sparge și cum sunt cam capie... O prietena draga a incercat să mă ajute  să înțeleg în ce situație as putea sparge o suveică, că, până la urmă, suveica este piesă de schimb și că dacă la un moment dat, am să cer mai mult de la o mașină de cusut, poate nu am să-mi mai permit investiția :)... asa că, pot sa anunț că azi dimineață, mi-am comandat mașina de cusut Brother BM3600 care (după mesajul trimis de cei de la reprezentantă ) a fost împachetată și trimisă deja către mine. :))) 
Prin urmare, de Black Friday am vrut fier de călcat și radio auto dar m-am ales cu mașină de cusut. :))))

12 comentarii:

Izi spunea...

Bravo Cristina, s-o folosesti din plin!

CCristinaC spunea...

Multumesc frumos, Izi! Sper sa fiu in stare sa o folosesc. :)

Anonim spunea...

Sa o stapanesti sanatoasa! :)

Codita spunea...

S-o folosesti sanatoasa Cristina,chiar imi parea rau daca o luai pe prima.
Cum adica sa apargi suveica de plastic???
Pai ce dai cu ciocanul in ea,eu tot din aia am si nu am spart-o niciodata si e 1 ron una eu am cca 50 de buc si acum daca am alta masina cu alt tip de suveica cumpar altele ,norocul meu e ca sunt mai ieftine.
Stii cum o deteriorezi?Doar incarcand-o excesiv cu ata si fortand-o.
Ma bucur extrem de mult pentru alegerea facuta si mie imi cam fugeau ochii dupa acest model dar nu aveam finantele necesare.Te asteptam si pe la croitorie cu ce creezi tu.
Te pup.

CCristinaC spunea...

Ana, saru' mina! :)

CCristinaC spunea...

Codita/Magda, saru' mina! Asta cu spart suveica de plastic am luat-o din jur, de la diverse persoane si, cum sint novice in chestiile astea, iau de bun tot ce mi se spune.
Modelul BM3600 l-am luat prin voia lui Dumnezeu. Aveam 500 de lei strinsi pentru masina si 250lei pentru reduceri de Vinerea Neagra. Am unit banii si am profitat de reduecerea de la reprezentanta Brother. A fost redusa cu 140 de lei. Sa vezi acum ce va zapacesc pe toate cu intrebari :)))

Magda spunea...

S-o stapanesti si sa o folosesti sanatoasa si cu mare drag!
Am cautat si eu o masina de cusut pt sora mea , dar se vede treaba ca nu am cautat cand si unde trebuia.:)

Silvia spunea...

Sa o stapanesti sanatoasa si sa cosi muulti ani la ea! Te astept cu impresii despre ea si cu primul lucru cusit de tine!

CCristinaC spunea...

Multumesc, Magda!
Cauta la reprezentanta Brother si vezi ca mai au oferte. :)

CCristinaC spunea...

Silvia, saru'mina! Si eu sint curioasa a vad ce o sa fac cu ea. :)))

simona spunea...

Si eu mi-am luat fix acelasi model tot de black friday:) eu sunt extrem de multumita de ea si tot descopar optiuni.
succes la cusut!

CCristinaC spunea...

Multumesc Simona!