Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

duminică, 14 octombrie 2012

Duminică

Știți deja cât de mult apreciez eu zilele de duminică în care nu trebuie să fac nimic, în care nu merg niciunde, în care sunt doar eu cu mine și familia mea. Ei bine, astăzi ar fi trebuit să mergem la un hipermarket sau la mai multe, în căutarea unui aspirator ieftin și bun. :) Cel vechi e pe ducă și ne trebuie un altul. Din cauza ploii ne-am răzgândit. Știu că nu ploua în magazin, dar ploua în starea mea de bine și, decât să nu mă simt bine la cumpărături mai bine mă bucur de duminică, acasă. Si dacă așa stau treburile, ce aș fi putut să fac eu astăzi, în afară de stat pe net? Ei bine, am citit dintr-o carte pe hârtie de data aceasta și nu online. "Locul femeii" de Lynn Austin, cumpărată online de pe Elefant.ro  Pare interesantă. Nu fac o recenzie  cărții (abia am început s-o citesc) dar vă invit și pe voi să o răsfoiți, alături de un ceai cu lămâie, o napolitană și ciocolată, toate însoțite de  mirosul floral  al lumânării. 
 Zic să vi-l prezint și pe Dovlecel. A vrut și el în poză :) pentru că mă iubește și îl iubesc de când ne-am intersectat privirile în magazin. M-a fermecat total și nu m-am îndurat să-l las acolo, singurel. :)
Uite că mă luam cu altele și uitam să vă spun că de marți, 16.10.2012 avem parte de reduceri și promoții la multe produse (asa zisul "bazar") la Auchan
O duminică plăcută în continuare și o săptămână superbă să aveți!

2 comentarii:

Ninulescu spunea...

Dovlecel e superhaios ! :D :D

Doamneee tare e greu sa comentezi la tine din pricina codului ala rau care apare si pe care tot al treci si el tot zice ca nu e bine..sa mai incerci odata :D...

CCristinaC spunea...

Ninu, Dovlecel iti multumeste :)
Am scos verificarea cu cuvinte la comentarii si o sa fie mai usor. Sper :)