Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

joi, 20 septembrie 2012

Joi

Aproape a trecut și ziua asta. Pentru mine a fost o zi grea, cu muncă multă, întinsă pe vreo 11 ore, cu clienți cu pretenții nefondate, cu cereri care trebuiau rezolvate ieri, cu nervi întinși la maxim, dar ... am rezistat. Pe cit de aiurea a fost ziua, pe atât de calmă am reușit eu să fiu. Am reușit chiar să râd și să glumesc pe subiecte care ar scoate din calm pe oricine. Recunosc, sunt mândră de asta. :) Mâine va fi o zi la fel de grea dar sper să reușesc să trec ușor și peste ea. Apoi e weekend ... :)
Acum stau liniștită și ascult ploaia. Îmi place să ascult ploaia. Când eram mică îmi închipuiam că ploaia spune povesti aduse de pe meleagurile pe unde au umblat norii. Copil cu imaginație, deh... :)
Si mai fac ceva acum. Mănânc un strugure dulce ca mierea. E românesc, luat de la plantațiile de vie din apropiere. Vreți și voi?
 

2 comentarii:

Unknown spunea...

Ba am dori şi noi un strugure dulce, ca să ascultăm ploia cu poveştile ei. Mi-a placut mult ideea norilor care aduc poveşti. Un week-end minunat, bune-meritat!

CCristinaC spunea...

Multumesc, Mihaela!