Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

duminică, 16 septembrie 2012

Duminică liniștită

După multe, dar multe duminici la rând, în care am fost plecați te miri unde, astăzi am avut parte de o zi superbă (chiar dacă a fost înnorat și rece), o zi  liniștită, petrecută în căminul meu drag, lângă o ceașcă cu cafea urmată de o cană cu ceai, două felii de chec, patru biscuiți și o pară. :)

Nu a sunat telefonul, nu a sunat interfonul, nu m-a vizitat nimeni, nu m-a deranjat nimeni... Până și în fața blocului a fost liniște, mămicile neîndrăznind să-și scoată copii afară, pe o așa vreme. Am ascultat muzică de relaxare, am terminat de citit o carte online, m-am jucat pe facebook și am citit/privit/admirat bloguri:
http://abeeautifulday.blogspot.ro/# 
 http://thegardenbell.blogspot.ro/
http://robinsimion.blogspot.ro/ 
http://www.cemaifac.eu/ 
http://dintimisoara.wordpress.com/ 
http://myrosevalley.blogspot.ro/
http://down---to---earth.blogspot.ro/
Am stat toată ziua fără să fac nimic concret, deși mărgelele mele aveau nevoie de puțina ordine, la fel dulapul cu haine, ca să nu mai vorbesc de faptul că am un coș cu rufe de călcat. :) Deocamdată mai avem ce îmbrăca, asa că pot să mai aștepte. Azi e zi de stat degeaba... :)))
Doar pentru pregătit cina m-am deranjat.
Pulpe de curcan cu cartofi la cuptor (mai mult înăbușite decât prăjite) 
și pateuri cu brânză. P-astea doar le-am copt pentru că sunt din cele congelate, la pungă. :)

Așadar, pentru că fuse duminică și mâine e luni, când nici iarba nu creste :))), vă urez să aveți o săptămână frumoasă și să auzim de bine!

2 comentarii:

Mihaela spunea...

Ma bucur ca-ti place la mine!
Casuta mea de suflet si gradina ei, despre care povestesc cu drag de cate ori le vizitez (anul asta, foarte rar, din pacate)se gasesc la mai putin de 10 km spre est,de tine!

Zile frumoase si tihnite, iti doresc!

CCristinaC spunea...

Mihaela, m-am simtit tare bine pe blogul tau. Imi da o stare de bine cind intru la tine. :)
Pacat ca nu reusesti sa vii mai des in zona. Te astept in continuare la mine pe blog.