Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

duminică, 12 august 2012

Masa de duminica

Așa cum am mai spus, pentru mine e importantă masa de duminică, fiind ziua în care sigur mă întâlnesc cu soțul meu la masă. Astfel, am profitat de timpul mai rece da afară și am pornit aragazul pentru a prepara și altceva decât salatele care au dominat mesele noastre în ultima vreme :) Vă invit și pe voi, la masa de duminică. Avem crap umplut cu orez (că doar am fost în Deltă, nu?) căruia i-am rupt coada când l-am mutat în aceasta tavă...
 macaroane cu brânză și crustă de ou (că tot am încins cuptorul)
 pepene duuuulce
 sau struguri românești
 chec
 și limonadă cu mentă și gheată, pe care am amestecat-o în blender să se topească zahărul repede :)))
Voi ce ați pregătit profitând de vremea mai rece?

4 comentarii:

Silvia spunea...

Avand in vedere ora la care scriu cred ca ati servit masa si va spun sa va fie de bine! (trimite prin curier rapid si la mine o portie de peste si niste truguri ;))

CCristinaC spunea...

Te-as invita cu drag la masa, daca ai fi ceva mai aproape :)

simf spunea...

pt limonada eu pun un strop de apa fierbinte intr-o cana peste zahar - de dizolva instant - si completez cu apa de la frigider, apoi torn in cana mare de limonada ce contine zeama de la lamai, o lamaie taiata bucatele si menta mojarata. completez cu apa rece, amestec si la final pun frunze de menta.

CCristinaC spunea...

Interesanta ideea cu apa fierbinte. Saru' mina pentru reteta!