Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

joi, 31 mai 2012

Viata într-un orășel de provincie

In urmă cu vreo săptămână aflu, de la o amică, cum că o alta amică, madam X, cunoștință comună, are un nou amant. Spun "nou" pentru că nu e primul și probabil nici ultimul. E drept că, la ce caracter mizerabil are domnul X... Nu o judec pe madam X și nici pe alte femei aflate în aceeași situație. Au ele motivele lor. 
Să revin. Spuneam că am aflat și atât. Intre timp, mă întâlnesc cu madam X, care ma întreabă ce și cum să facă o prietenă de-a ei, sa divorțeze rapid și fără publicitate. Ii spun fără să mă gândesc prea mult căci "naivă" cum sunt, chiar am crezut că e vorba de o prietenă de-a ei. Si, ca pânza de păianjen să fie deasă, mă întâlnesc  marți cu o prietenă de-a mamei mele și printre lacrimi îmi spune că fiica ei urmează să divorțeze. Motivul... soțul fiicei are amantă. Serios? Mocofanul de domn Y??? Da, mi se spune, pe nenorocita de doamnă X. Hait! 
Ați amețit? Ei bine, o sun pe amica de la care am aflat că doamna X are un "nou" și îi povestesc ce și cum, ca să-mi confirme că domnul Y e chiar amantul doamnei X. Mai aflu și că doamna X întrebase de divorț, în ideea în care domnul Y îi promisese că divorțează și pleacă cu ea în lume. :))) Toate bune și frumoase, nu-mi bag nasul, îmi vad de treabă, e problema lor, zic. Ei, aș! Cică acum e și problema mea. :))) M-am întâlnit azi cu doamna Y care mi-a spus să-mi iau gândul de la comisionul de divorț, că ea nu are bărbat de lăsat. Iaca așa, în mijlocul străzii, trecând apoi pe lângă mine, ca o "Katrina" (uraganul) de provincie  :))) De unde o fi aflat că madam X mă întrebase pe mine despre divorț, nu știu și nici nu vreau să știu.  
Si ca să fie și o cireașă pe tort, iată ce am găsit:
 
P.S. Îmi plac pălăriile din clip foarte mult, la fel hainele și accesoriile foarte feminine. Vouă nu?

4 comentarii:

Doamna Bufnita spunea...

Parca suntem intr-un roman interbelic, in care ni se povesteste ce se intampla prin nu stiu ce urbe :). Sau in vreo comedie de-a lui Caragiale :).

simf spunea...

Imi plac multe accesorii, dar nu pentru mine. In afara de un inel antistres, o bratara din piele, niste cercei pierce de buza in urechi, un lant cu vreo pentagrama, pisica sau ceva panadantiv din argint... nope. si nu toate in acelasi timp. palarie? numai de soare, din pai, si aia foarte rar. funde? neee.

CCristinaC spunea...

Dana, cred ca e vorba de Caragiale. El e vesnicul contemporan. :)))
Simona, eu sint fix in extrema cealalta. :) Zau ca as purta funde si palarii daca nu as risca sa cad in ridicol, tinind cont de "moda" de azi. :)))

simf spunea...

dar merge super si toparceanu:)