Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

joi, 31 martie 2011

Paturica pentru nepotelul meu

Pe la inceputul lunii martie, fetele de pe http://pilde31.ning.com/ au venit cu o provocare: aceea de a face o paturica din patratele crosetate. M-am prins in provocare si am vrut sa fac o patura maaare, insa am aflat ca voi fi matusica si am schimbat marimile. Voi face o paturica pentru bebe. Cind am inceput lucrul, nu stiam daca va fi fetita sau baietel, asa ca am pus in patratele fire roz, albastru si alb unt. Am aflat intre timp ca este baiat. Dupa ce voi monta toate patratelele, voi face un chenar din fir albastru si o dantela din fir alb. Pun mai jos citeva imagini cu patratele crosetate si jumatate de paturica (deocamdata)


duminică, 27 martie 2011

Suport luminari

Sint una dintre persoanele carora le place sa aprinda luminari si candele frumos mirositoare in casa. Dau o stare de bine si primitoare caminului meu. Si pentru ca luminarile gen pastila au un suport de aluminiu, nu tocmai placut vederii, am crosetat citeva suporturi, din care am si daruit unor persoane dragi mie.

duminică, 20 martie 2011

Mileuri

Discutam saptamina trecuta cu o cunostinta, cu vreo 12 ani mai tinara, despre cum mai sint aranjate si decorate casele in ziua de astazi. Subiect greu si foarte subiectiv. Persoanei respective i se parea pierdere de timp sa lucrezi ceva pentru caminul tau cind sint atitea de cumparat si mai ales ieftine. Parerea mea este total opusa. In copilarie am urit mileurile facute de mama, acum mi le fac eu singura. Ironie curata, nu? Am ajuns sa am o idee si sa stiu cum vreau sa arate caminul meu. Nu vreau sa stau intr-o casa impersonala care sa arate a depozit de mobila. Vreau sa stau intr-o casa in care se simte caldura unui camin primitor. Nu am renuntat la perdele, nu am renuntat la covoare si am ajuns sa-mi fac singura decoratiuni.
Astfel de decoratiuni, care imi pot infrumuseta ziua si timpul petrecut in linistea caminului meu, au fost daruite si altor persoane speciale pentru mine. Pun mai jos citeva mileuri care pot insoti ceasca de cafea sau pot fi "aruncate" intr-un colt, undeva, pentru o pata de culoare:



sâmbătă, 19 martie 2011

Premiu

Nu stiu ce am facut bun de sint asa iubita. Am primit cu bucurie al doilea premiu din acest an, de data aceasta de la Ela- http://elaquilt.blogspot.com/
Multumesc frumos Ela!

Am inteles ca e frumos sa-l dau mai departe altor sapte bloguri pe care le apreciez. Mi-e foarte greu sa fac asta, eu apreciind multe bloguri, insa voi da premiul catre:

Silvia - http://vulpebatranahandmade.blogspot.com/

Flori - http://eur0polis.blogspot.com/

Mihaela - http://ochiiverzi.blogspot.com/

Magda M - http://cecoseu.blogspot.com/

Magda R- http://magdahobbyarts.blogspot.com/

Corina - http://dinaltezari-corina-corina.blogspot.com/

Aurelia - http://cutiacuminuni.blogspot.com/

Fac precizarea ca ofer acest premiu si tuturor celor care acceseaza blogul meu si mai ales tuturor blogurilor urmarite de mine.

O simbata frumoasa sa aveti!

luni, 14 martie 2011

Alta brosa

Asa cum spune si titlul, pun mai jos o alta floare facuta din bumbac mercerizat "Flavia", careia i-am atasat un ac de brosa. Am daruit-o drept martisor pe 1 martie.

duminică, 13 martie 2011

In sfirsit, e primavara!

Ei bine, da, in sfirsit, e primavara! Daca mai avea cineva nevoie de vreo dovada, priviti fotografiile cu atentie si veti vedea albinutele vrednicute la treaba.


O duminica frumoasa sa aveti!

sâmbătă, 12 martie 2011

Simbata roz

Pe blogul Irinei - http://dulcecasa.blogspot.com/ am gasit aceasta idee, ca, in fiecare simbata sa postam ceva roz. Am preluat ideea si astazi postez papucii mei roz cu vacute. Sper sa va placa. :)


O simbata linistita va doresc!

luni, 7 martie 2011

Set brosa si cercei

Pe forumul http://www.lucrudemana.com/ am participat la o actiune in care ne-am facut cadouri reciproc, fara sa stim initial de la cine primim.
Pe linga alte lucrusoare crosetate de mine, am trimis fetelor si un cite un set, brosa si cercei crosetati. Iata:


sâmbătă, 5 martie 2011

Simbata roz

Pe blogul Irinei - http://dulcecasa.blogspot.com/ am gasit aceasta idee, ca, in fiecare simbata sa postam ceva roz. Am preluat ideea si astazi postez primii cercei facuti de mine, care s-au nimerit a fi roz si care nu sint crosetati. Bine, facuti de mine e mult spus. Nu am facut decit sa pun doua zale si o agatatoare unei frunzulite cumparate. Oricum, sint ai mei si imi sint dragi. Iata-i:



O simbata roz, va doresc!

joi, 3 martie 2011

Premiu


Am primit acest premiu de la Magda http://cecoseu.blogspot.com/. Multumesc Magda!
Am inteles ca obiceiul este sa il dau mai departe, catre 10 bloguri care imi plac. Cum mie imi plac mai mult de 10 bloguri, dau mai departe tuturor celor care rasfoiesc blogul meu vor sa primeasca acest cadou. :)

marți, 1 martie 2011

1 Martie

Martisoare
pentru toti cei care trec "pragul" blogului meu:
:V
Va doresc sa aveti o primavara superba!