Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

sâmbătă, 10 decembrie 2011

Brosa sunflower in miezul iernii

Nu stiu cum a fost simbata asta pentru voi, insa eu am avut parte de o zi plina de activitati voluntare si tovarasesti in cimpul muncii, pentru pastrarea psihicului in echilibru. Cu alte cuvinte, smotru si curatenie la locul de munca. :))) Nu voi incepe sa va spun in detaliu ce si cum, pentru ca, desi e innobilanta munca, pe mine m-a rupt de oase si n-as vrea sa va transmit starea mea. :)
Vreau insa, sa va arat ca, dupa o baie in spume binemeritate (zic eu) am reusit, cu ultimele puteri :) sa mai crosetez o brosa pentru o prietena iubitoare de galben (culoarea nu mahmudeaua). Nu a primit-o inca, pentru ca am lucrat-o in calitate de spiridus al lui Mos Craciun, iar prietena mea va primi brosa de Craciun. Sper sa-i placa :)

Pentru linistea sufletului, un colind in interpretarea unei voci superbe


7 comentarii:

Magda spunea...

E ataaaat de frumoasa! Imi place mult de tot! Si imi mai place cum te pregatesti de sarbatori. La tine numai pace si bucurii: colinde frumoase, pregatiri de cadouri, braduti impodobiti... tare frumos!

CCristinaC spunea...

Multumesc Magda!
Sarbatorile de iarna constituie cea mai frumoasa perioada din an, pentru mine si familia mea. O adoram, pur si simplu si ne bucuram de fiecare zi. Placerea de a face cadouri e parte din intreg.:)

Silvia spunea...

Frumos! Foarte frumos!

CCristinaC spunea...

Doamna Silvia, multumesc!

Ninulescu spunea...

Sper ca ce-a care o primeste sa nu citeasca pe aici si sa isi strice surpriza :) Chiar arata frumos iar melodia este foarte frumoasa. La mine celularul suna pe melodia Paulei Seling de la Eurovision.

CCristinaC spunea...

Ninu, si mie imi place Paula.
Prietena mea care va primi brosa e total pe dinafara calculatorului, ca sa nu mai zic a internetului. Cind ii povestesc de blog ii vorbesc SF. :))))

Ana-Maria spunea...

Buna:D imi plac foarte mult lucrurile facute de tine pentru ca sunt interesante foarte frumos lucrate si cel mai important,pentru ca sunt inedite. Mi-ar placea sa facem un schinb de link. Blogul meu este http://petedeculoare.wordpress.com/ . Cand te hotarasti, lasa-mi te rog un mesaj pe blog sau pe mail locciolla@yahoo.com . Pana atunci sa ai multa inspiratie si spor pentru cat mai multe lucruri handmade geniale.