Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

miercuri, 23 noiembrie 2011

Bratara

Iar m-am jucat si am "creat" o bratara. Niciodata nu sint de ajuns bijuteriile, asa ca inca o bratara nu-mi strica. :) E cu perlute de plastic si flori crosetate din bumbac mercerizat, unite cu fir subtire si transparent, de guta.


 Mai am ceva idei, sper doar sa am si timpul necesar realizarii.
Ma mai gindesc ca as putea sa fac citeva si pentru cadourile de sarbatori. Voi ce ziceti?  V-ar placea sa primiti asa ceva de Craciun?

8 comentarii:

cristina spunea...

nu stiu, eu ezit sa fac asemenea cadouri, ca se poate interpreta (ca am fost zgarcita, ca n-am vrut sa dau bani pentru un cadou, ca nu m-am obosit sa ma duc prin magazine sa caut ceva ...). nu stiu nici ce reactie as avea eu daca as primi asa ceva, dat fiind ca n-am fost sigura de propriile mele creatii, dar sa stii ca apreciez foarte mult la tine creativitatea, aplecarea spre munca asta, bunul gust si, de ce nu, indrazneala :)

CCristinaC spunea...

Cristina, eu m-am gindit ca as putea face genul asta de cadou tocmai pentru ca e facut de mine. De cumparat, isi poate cumpara oricine. De facut, mai putin. E drept ca ai si tu dreptate cu ceea ce spui, dar daca stau sa ma gindesc, oare nu ar fi bine sa fiu zgircita in an de criza? :)))) Sincer, nu m-ar deranja daca unei persoane nu i-a placut un cadou "creat" de mine, dar m-ar deranja sa creada ca nu m-am obosit sa caut prin magazine. Ar trebui sa aprecieze ca m-am gindit la ea, nu? Oare sint ciudata?? :)))
Multumesc frumos pentru cuvintele de lauda!

Ninulescu spunea...

Eu cred ca este de dorit sa oferi ceva facut de tine si care este unicat decat ceva facut in serie, iar cine nu stie aprecia un lucru facut de mana atunci nu va aprecia nici un lucru cumparat.

cristina spunea...

a, nu, ciudata in nici un caz nu esti. spun doar ce mai aud si eu pe la altii, ce am mai observat eu ca gandeste lumea, cum m-am prins eu ca reactioneaza la anumite cadouri ...
tu continua sa fii tu, ca esti bine asa cum esti :)

Iulia spunea...

Mie categoric mi-ar placea sa primesc un asemenea cadou :).
Una e sa mearga cineva la magazin si pac! sa cumpere ceva, si alta e sa aleaga culoarea, sa croseteze, sa finiseze... si toate astea cu mai multe sanse sa se gandeasca la mine decat atunci cand alearga prin magazine.
Drept e ca ma gandesc si la persoana - adica daca stiu ca e un pic sensibila la lucruri din astea merg pe varianta traditionala. Dar eu chiar ma bucur mult mai mult de un cadou asemanator. Cadoul pana la urma trebuie sa semnifice ca cineva s-a gandit la tine, te-a pretuit indeajuns pentru a considera ca meriti acest lucru.

CCristinaC spunea...

Multumesc frumos pentru incurajari. M-am hotarit sa pun cite ceva facut de mine pe linga ceva cumparat, si astfel sper sa acopar toate gusturile. :)

Silvia spunea...

Foooarte frumoasa! Sa o porti sanatoasa! Dar ce lungime are? ca spuneai pe undeva ca tie nu prea ti se potrivesc bratarile gata facute ca ai mana groasa, ori asta nu mi se pare deloc iesita din tipare ;)

CCristinaC spunea...

Multumesc, Silvia! Bratara are 22 de cm dar a trebuit sa folosesc la inchidere prima za de linga floare, altfel ar fi fost larga. Bratarile standard sint undeva la 18-19 cm.