Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

sâmbătă, 8 octombrie 2011

Sint fericita!

Titlul postarii ar putea fi putin cam nepotrivit cu tendinta generala spre nefericire si nemultumire pe care o intilnesc la tot pasul, insa eu sint fericita. E dovedit stiintific faptul ca fericirea nu e absoluta ci consta in mici momente. Ei bine, momentul meu tine de citeva zile, mai bine zis, de joi. Motivul-sint sanatoasa! Sint beneficiara unui tratament destul de controversat, dar care mie imi merge de minune si care m-a lasat sa fiu femeie in continuare. Au trecut sase luni de la inceperea tratamentului si totul este ok. Simteam eu ca imi este bine, dar cind am vazut multumirea din ochii doctoritei, fericirea mea a fost deplina. Imi vine sa strig sa auda toata lumea: "Sint  sanatoasa si sint fericita!"
Si ca o concluzie, pe zi ce trece, constat ca nu ne trebuie prea mult ca sa fim fericiti. Cel putin nu mie. La ce mi-ar fi folosit un munte de bani, daca nu mi-ar fi mers tratamentul? La nimic. Asadar, fericirea chiar vine din lucruri marunte. 
Sa aveti si voi parte de multa fericire!

10 comentarii:

Violeta spunea...

Cristina, ma bucur pt. tine ca esti fericita, mai ales cand motivul este sanatatea. S-o tii tot asa!

cristina spunea...

oooo, pai asta e cea mai mare si mai buna veste! nu cred ca se spune felicitari, dar cam asta mi-as dori sa-ti spun. e extraordinar ca ti-ai descoperit tratamentul si ca te-ai facut bine si ca ai apreciat asta la justa valoare. e minunat.

Alexandra spunea...

Multumim, Cristina!
Adevarul este ca pana nu-ti pierzi sanatatea nu-ti dai seama de valoarea ei inestimabila. Nu sunt cuvinte mari, asta e adevarul.
Sa fii sanatoasa pana la adanci batraneti! :)

CCristinaC spunea...

Dragele mele, multumesc frumos! Dupa experienta avuta am invatat ca trebuie sa ma bucur de fiecare lucru in viata, oricit de marunt ar fi el. Datoria mea e sa traiesc frumos. Grijile sint in seama lui Dumnezeu.
Sa fiti sanatoase si voi si cei dragi voua!

Silvia spunea...

Te rog sa-mi dai voie ma bucur alturi de tine. Sa ai parte numai de vesti care sa te faca fericita si fiecare sa dureze o vesnicie!

CCristinaC spunea...

Silvia, multumesc! Si tu sa fii fericita alaturi de cei dragi tie. :)

corina spunea...

O fericire frumoasa....
Intradevar sanatatea e un prilej de fericire si mai e si aur de mult pret!:)
Binecuvantare!

CCristinaC spunea...

Multumesc, Corina! Sanatate multa tie si alor tai!

Lada cu minuni spunea...

Mi-a scapat postarea asta!
Ma bucur pentru fericirea ta! Iti doresc sa urmeze si alte astfel de momente!

CCristinaC spunea...

Multumesc Aurelia! Abia astept sa ne prezinti "fericirea" ce va sa vina in familia ta.