Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

miercuri, 14 septembrie 2011

Alti cercei

Cind nu am chef de nimic, dar nici nu vreau sa treaca timpul aiurea pe linga mine, respectiv cum spunea bunica : "sa nu ma gaseasca moartea stind" :))),  imi gasesc de facut ceva care pare fara rost si, dupa unele pareri, inutil. In ultima vreme... cercei. Nu am pretentii de creatoare de bijuuri, dar fiind un lucru migalos, imi distrage atentia de la altceva si ma concentrez asupra lor. Asa am impresia ca nu am stat degeaba dar am si o noua pereche de cercei, pe care, culmea, ii si port. Nu prin casa, ci in afara ei si, daca sint intrebata ce si cum, ma simt chiar mindra sa spun ca-s "made io" :)))). Iaca si pozici:



11 comentarii:

cristina spunea...

pai ce vrei mai mult de-atat? sa-ti faci singura cercei pe care sa-i si porti si sa fii si mandra de ei?! te admir pentru asta. mi-a placut si vorba bunicii tale, o s-o adopt si eu, pot?

CCristinaC spunea...

Cristina, bineinteles ca poti sa adopti vorba bunicii mele. Pe mine m-a facut aceasta zicere sa nu pot sa stau degeaba. Bunica spunea ca "Daca te vede moartea stind, te ia mai repede ca zice ca nu mai ai treaba pe Pamint". :)))

corina spunea...

Nu port bijuterii desi mi le plac!:)
Multe vorbe drese cu sare mai au "batranii"...

CCristinaC spunea...

Corina, eu sint purtatoare de bijuuri, insa in afara de vergheta si inelul de logodna, nu port in mod curent, nimic din aur. In rest port toate pietrele si plasticele posibile. Trebuie sa am si eu un viciu, nu? :))))
Legat de vorbele batrinilor, multe din ele au un simbure de adevar si invatatura de viata. :)

corina spunea...

Deacod!:)))))

Alexandra spunea...

Cata rabdare ai tu, Cristina! Iar ai bibilit ceva! :D Frumos, frumos de tot!

CCristinaC spunea...

Alexandra, bibileala mea nu inseamna nimic pe linga ce faci tu. Incerc doar sa-mi ocup un timp in care nu am chef de nimic. :)

Lada cu minuni spunea...

Foarte faini! Dar sunt doar cu admiratul, sunt conservatoare cu ale mele bijuri!

CCristinaC spunea...

Aurelia, cam stiu la ce te referi cind spui ca esti conservatoare cu bijuurile. Eu sint un pic mai laica si, cum spuneam, nu am alte vicii, deocamdata. :)))

Lada cu minuni spunea...

Cristina, nu la genul acela de conservatorism ma refeream, daca tot mi-a facut mama gauri, port cercei :) Insa nu am reusit niciodata sa port si altceva decat cerceii mei de aur. La fel si cu margelele, mi-am cumparat, imi plac enorm cele de lemn, din pietre diverse, dar parca nu ma regasesc sa le port. Tot la lanticul cu cruciulita am ramas!

CCristinaC spunea...

Aurelia, scuze! Mi-am luat liberatea de a gindi in alta directie. :) Acum am inteles la ce te referi. Am si eu prietene care nu poarta alte bijuuri, dar, spre deosebire de tine, ele au placerea sa colectioneze bijuuri din aur. Bani dati aiurea. :))))