Translate

miercuri, 15 iunie 2011

Prima mea recolta de mazare

             Dupa cum am mai spus, sint gradinar de "dupa serviciu" si de sfirsit de saptamina. Din aceasta cauza, de o saptamina ajung la gradina doar sa constat ca ploua si totusi imi sint plantele in picioare. Imi era zor sa tund patrunjelul (de care am scapat ca l-a frezat soacra mea) si sa culeg din mazare ca era timpul. Frumos este ca nu prea aveam pornire sa rup mazarea, ca doar am crescut-o de cind era o saminta. :) Pina la urma am reusit sa stringem astazi o ladita. Mai stringem si miine. Prefer sa o string asa, cite putin, ca sa pot sa o si pregatesc in aceeasi zi. Am inteles ca daca sta prea mult pe vrej sau sta mult culeasa, se intareste.
Iaca prima recolta:
 Nu-i asa ca e de poza?
 Cam atitea boabe am scos dintr-o ladita de teci. Dupa pozica asta, am oparit putin mazarea in apa fiarta, am lasat-o la scurs si urmeaza sa o pun in pungute, la congelator, pentru la iarna. :)
Stiu ca trebuia sa fac o mincarica din prima mazare culeasa (am fost si certata ca nu am facut asta), dar am mincare pregatita si nici timp nu am. Voi face sigur din urmatoarea recoltare. :)

2 comentarii:

Ela spunea...

Ai trecut deja la cules roadele muncii tale!Felicitari pentru rezultat!

Silvia spunea...

Felicitari pentru recolta. Sa o manaci sanatoasa si pe viitor recolte tot mai bogate!