Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

sâmbătă, 19 martie 2011

Premiu

Nu stiu ce am facut bun de sint asa iubita. Am primit cu bucurie al doilea premiu din acest an, de data aceasta de la Ela- http://elaquilt.blogspot.com/
Multumesc frumos Ela!

Am inteles ca e frumos sa-l dau mai departe altor sapte bloguri pe care le apreciez. Mi-e foarte greu sa fac asta, eu apreciind multe bloguri, insa voi da premiul catre:

Silvia - http://vulpebatranahandmade.blogspot.com/

Flori - http://eur0polis.blogspot.com/

Mihaela - http://ochiiverzi.blogspot.com/

Magda M - http://cecoseu.blogspot.com/

Magda R- http://magdahobbyarts.blogspot.com/

Corina - http://dinaltezari-corina-corina.blogspot.com/

Aurelia - http://cutiacuminuni.blogspot.com/

Fac precizarea ca ofer acest premiu si tuturor celor care acceseaza blogul meu si mai ales tuturor blogurilor urmarite de mine.

O simbata frumoasa sa aveti!

3 comentarii:

corina spunea...

Cristina multumesc frumos.Acum nu pot sa stau ,dar mai spre seara o sa-mi ridic premiul Multumesc inca odata. O sambata frumoasa iti doresc!

Silvia spunea...

Multumesc frumos de premiu Iti doresc sa ai o sambata (cat a mai ramas din ea) si o duminica roz , asa cum iti iti place tie

Magda spunea...

Iti multumesc, Cristina! Premiul primit de la tine ma bucura foarte mult. Am sa-l daruiesc si eu, mai departe, altor persoane, carora le apreciez munca.
Sa ai o duminca linistita!