tag:blogger.com,1999:blog-512314187731665456.post9184532943738199805..comments2023-12-22T02:49:29.601+02:00Comments on CCristinaC: Idei de meniuCCristinaChttp://www.blogger.com/profile/16112929596048237196noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-512314187731665456.post-47427278208755399252021-03-16T22:56:30.720+02:002021-03-16T22:56:30.720+02:00E drept ca e ceva munca de făcut carne la garniță,...E drept ca e ceva munca de făcut carne la garniță, dar merita. Eu nu fac, pentru că nu am spațiu unde să o țin, plus că hipertensiunea mea nu imi dă voie să mănânc prea des așa ceva și, dacă aș avea în casă, numai asta aș mânca :))))CCristinaChttps://www.blogger.com/profile/16112929596048237196noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-512314187731665456.post-13913065700564992362021-03-05T14:21:53.447+02:002021-03-05T14:21:53.447+02:00pentru carnea la garnitza ai 2 kile de invidii de ...pentru carnea la garnitza ai 2 kile de invidii de la mine. Bravo rudei care s-a gospodarit sa faca, acum aud la multa lume ca e prea greu. Eu nu stiu sa fac, desi iau porc periodic (un sfert) si as avea cu ce face....cu ani in urma faceam jumeri dar carne la garnita nu....o femeiehttp://iubescorasulmeu.ronoreply@blogger.com