Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

luni, 25 ianuarie 2021

Mascara Genius Lash de la Avon

         Nu știu dacă și voi ați fost ca mine, dar eu am avut o perioadă (ehe, maică, prin tinerețile mele) când nici o mascara (sau rimel cum i se zicea atunci) nu îmi era pe plac. Eu nu sunt deloc înzestrată de la Mama Natură cu niscai gene lungi, curbate și dese, așa cum mi le doream într-o vreme. Le curbam cu cleștișorul (adevărat obiect de tortură) le dădeam cu mascara (sperând la o minune) și la final le separam cu o mică periuță, pentru ca rămâneau lipite de arătau ca picioarele de păianjen. Știți despre ce vorbesc, nu? Un adevărat chin, cu rezultate deloc mulțumitoare. Pe măsură ce am crescut (ca să nu zic că am îmbătrânit) am înțeles că așa cum nu m-a făcut mama înaltă, slabă si frumoasă ci mică, grasă și cu țâțe mari (sic 😋) tot așa n-am nici o șansă să am gene de căprioară. Sictir la gunoi, cleștișor de gene! 

          La vremea la care a apărut moda cu genele false,  nu îmi mai trebuiau genele de căprioară 😁😁😁😁

         Am continuat să îmi aplic mascara, însă una doar separa frumos genele, alta le înnegrea bine, alta părea să le lungească puțin... Bineînțeles că și eu, ca mai toate femeile  utilizatoare de mascara, îmi doream  un produs multifuncțional și la un preț decent. 

          Undeva, prin 2019, parcă, am descoperit la Avon, mascara 5 in 1 Lash Genius. Mi-a plăcut, într-adevăr. Periuța e concepută în așa fel încât să nu ia mult produs din recipient. Daca mai vrei, mai iei. Culoarea, intensă. De lipit-nu se lipesc genele și  chiar par dese. Aici cred ca e si meritul periuței nu doar al produsului. Se aplică produs chiar și pe cele mai mici fire. Efect de alungire-existent. Bine, nu vă gândiți că face genele kilometrice, că aș sparge ochelarii cu ele. E vorba doar de o mică alungire, cât să pot să flutur puțin din gene spre domnul B, când e Gică contra 😄

   Acum, în 2021 am primit spre testare, de la BUZZStore și Avon aceeași mascara Lash Genius, doar că în trei culori îndrăznețe- albastru, verde și violet, pe numele lor de scena Navy, Emerald și Aubergine. Sunt chiar vedete. Efect de alungire, de volum, separă genele, le și curbează puțin, iar culorile sunt demențiale, pur și simplu. Le folosesc, pe rând, în fiecare zi, pentru că îmi plac, mă fac să mă simt ca fiind pusă pe șotii și pentru că îmi place să văd privirea oamenilor cu care intru în contact și își dau seama că am gene colorate ziua în amiaza mare, fără să fie vreun bal mascat sau vreo paranghelie 😁



Mă gândesc că acum, în vremurile pe care le trăim, cu masca pe față mai tot timpul, doar ochii mai pot să transmită zâmbetul. Și dacă există mascara Avon Lash Genius în culori atât de frumoase, să ne folosim de ea, să transmitem zâmbete frumoase și colorate!

Voi ce ziceți? Ați încercat Mascara Lash Genius 5 in 1 sau urmează să o încercați. Lăsați mesaj în comentarii!

4 comentarii:

Anonim spunea...

buna dimineata cristina !
rodica

o femeie spunea...

nu am incercat dar imi place ideea ca si in carantina sa te simti bine tu cu tine.

CCristinaC spunea...

Buna, Rodica!

CCristinaC spunea...

Draga femeie, așa am fost de când mă știu. Chiar și în scurta mea perioadă de șomaj, în urmă cu muuulți ani, am avut grijă de mine și m-am aranjat ca și când aș fi putut să întâlnesc un angajator în drum spre ghena de gunoi :)))