Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

duminică, 21 septembrie 2014

Putin mov :)

          Nu pot fara mov. O fi sau nu culoare de ... fufe (asa zice targul, nu eu) da' mie imi place muuult de tot.


Gothic style

          Nu se putea sa nu crosetez si un "ceva" de pus la gat, asa ca ce e mai nimerit decat stilul gotic cu gatul strins in bumbac mercerizat si panglica argintie? Iaca ce a iesit : :)

duminică, 14 septembrie 2014

Tâmpit, da' cu gusturi fine :)))

   Intr-o dimineata, sptamana trecuta, in timp ce ma indreptam cu voiosie catre locul de munca, aud in spatele meu, o fluieratura, d-aia admirativa. M-am gandit ca sigur pustoiaca fluierata se va supara. Apoi am simtit o prezenta in stanga mea, care incerca sa ma depaseasca. Ii fac loc sa treaca, insa prezenta isi potriveste pasul cu mine si zice: "Ce bine facuta esti!" Intorc capul sa vad si eu pustoaica bine facuta, numai ca dau cu ochelarii de un tinar pe la 30 de ani (nu puneti baza ca nu le am cu aproximarile) din cel care, daca bea o tuica, e zmeu la el in comuna, la Caminul Cultural. Ma uit in spate, nu era nimeni. Il intreb:"Cu mine vorbesti?" Il vad cum zambeste si repeta: " Ce bine facuta esti!"  Raspunsul meu: "Dap, sunt si fiarta si prajita da's cam sarata". Bineinteles ca nu se astepta la asa raspuns, ca s-a oprit in loc si m-a lasat sa-mi vad de drum.
          Seara, acasa, n-am de lucru si ii povestesc sotului tarasenia. Bine, astea nu se povestesc sotilor, da' eu m-am riscat :))) Raspunsul lui:"Ce tampit!" :)))
          Tampit, tampit, da' cu gusturi fine, zic, daca m-a remarcat tocmai pe mine, care dupa ce ca nu ai cum sa nu ma vezi, eram si singura pe aleea aia :)))
           O prietena careia i-am povestit intamplarea, mi-a zis ca i-ar fi dat și una peste ochi. Ei na! Sa nu exageram. Nu te cobori la mintea unui cocosel pitic si nu dai cu poșețica asa, oricum. Mai ales ca, asa cum spunea bunica, de la o varsta incolo, doar vantul iți mai ridica fusta :))))))))

joi, 11 septembrie 2014

Fluturi si libelule

          Stiu ca-i deja toamna, dar inca mai zboara ceva fluturi si libelule. Zic sa zboare si prin blog :)




          Detalii aici http://www.breslo.ro/Shop/ccristinac

sâmbătă, 6 septembrie 2014

De la bloc, in gradina (12)

          Plantutele mele inca se gandesc sa-mi rasplateasca munca. Incearca, dragele de ele, sa faca acum ce nu au putut face la timp, din cauza ploilor. 
          Patrunjelul si-a revenit, e verde si fumos si daca mai creste putin, reusim sa-l mai tundem pentru o noua serie la congelator. Fasolea pentru fidelute (a doua serie) e plina de flori, dovleceii si din prima  si din a doua serie au facut si roade, nu doar flori :)  Vinetele arata asa:
 Gogosarii
 
 ardeii capia
           Este si ardei gras, da' nu cred ca l-am pozat. Sa nu radeti de mine ca am pus proptele la ardei, dar riscau sa se rupa din cauza greutatii roadelor. :) 
            Rosiile sunt cam chele din cauza de mana care ne-a obligat sa rupem tot ce a insemnat frunza neagra.

             Nu e destul cat sa pun de bulion, dar e de ajuns pentru consumul zilnic.V-am spus ca se straduiesc plantutele, nu?
            Nu sunt toate ok in gradina, dar per ansamblu, noi suntem foarte multumiti. Cea de-a doua serie de mazare nu a rezistat, fasolea pentru boabe, la fel, castravetii cei obtinuti dupa a treia plantare s-au topit pur si simplu, mararul si leusteanul la fel iar morcovii sunt inca mici si uratei. Nu-i nimic, zicem multumesc pentru ce avem si mergem inainte. :)