Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

miercuri, 28 mai 2014

Pulovar cu torsade

          In urma cu multi ani am si fumat ca deh, asa era moda. Acum nu mai prestez, dar am ramas cu obiceiul de a-mi tine mainile ocupate, asa ca incerc sa scot ceva practic din ele, nu fum. Am tricotat, la un moment dat, un pulovar cu model torsade pe care urma sa-l imbrac la munte, dar pe care nu l-am imbracat nicicand pen' ca l-am facut cu guler inalt si nu mai suport genul acesta de guler. Asa ca, decat sa-l stric, mai bine il vind. Iata-l :

          Culoarea e cea de visina putreda :) dar in casa mea, niciodata nu-i lumina buna (ca sa nu recunosc ca-s praf la facut poze).

joi, 22 mai 2014

Set mireasa

          Daca tot e deschis sezonul nunților, m-am mai jucat și eu cu mărgeluțele si a ieșit setul de mai jos, compus din colier, cercei si brațară, din cristale biconice, link-uri argintii fluturași din plasa, floricele fimo si elemente swarovski ring flower.
          Setul e disponibil la vânzare ca eu nu ma mai mărit :))))))

marți, 13 mai 2014

De la bloc in gradina (4)

          In sfârșit, în seara asta am reușit sa punem și noi roșiile. Nu mi-aș fi făcut atâtea griji, dar primisem răsadul de ceva vreme. Altfel, lăsam și puneam după ce se termina cu ploile. Ajungeam să am roșii când peste tot s-ar fi terminat :)))) Trebuie să recunosc că m-am cam săturat să merg la "moșie" și să nu pot să mă mișc din cauza terenului îmbibat cu apă. Bine, eu am și 100 de kile... se mișcă terenul sub mine... :))) 
          Nici astăzi nu era uscat dar era mai binișor - nu se mai vedeau bălțile. Cu greu am facut găurile căci se lipea pământul de plantator. Într-un final am pus 95 de cuiburi de roșii. Cam multe, ce-i drept, dar mi-a fost milă să arunc răsadul. Las' că nu slăbesc dacă muncesc cu 45 de cuiburi de roșii mai mult decât preconizasem :))) Sau poate că slăbesc și e și mai bine :)))
Iaca roșiile
          Par cam moarte, da' mama zice că-și revin după ce vor face cunoștință cu locul :) Am pus și ceva sârme la mazăre că-i păcat să stea întinsă pe pământul ud. Să nu răcească :)
          Dovleceii și morcovii sunt în regulă, pătrunjelul, mărarul și leușteanul, la fel, doar ceapa e galbenă de la mană. Acu' dacă mai vrea să se facă, bine, dacă nu  asta  e. Ai vite, ai și pagubă  :)))  
           Unchiul soțului, care-i vecin cu noi, avea o mare problemă cu "să nu dea grindina".Si-a zis-o o data, de două ori, a treia oară i-am zis ca, dacă vine grindina, o luam de la capăt și punem tot că nu e timpul trecut. Ioi Doamne, părea ca l-am înțepat cu andreaua. :))) Că el nu mai pune nimic, că se abonează la piață... și zău, are 30 de cuiburi de roșii. Ce-o fi atât de greu să le înlocuiești în caz că le strică grindina? Dacă le "ronțăie" coropișnița, nu le completează? Eu cred ca-i e drag rău de văicăreli :)))
       Să revenim la prezentare. :) Nu am reușit să cosim lucerna/ iarba/buruienile și avem o mare verde
Avem pere
avem prune
          Avem și ceva mere, dar trebuia să trec prin  marea verde până la ele. :)
          Am avut și un apus superb însoțit de sunetul coasei tăind iarba, la o gradină distantă de noi. 
          Am venit acasă rupți de oboseală, dar a meritat. Mi-am mai încărcat bateriile pen' că am avut o zi îngrozitoare la serviciu și pare că nu mai fac față de luni până vineri. 
          Pe la voi prin grădini cum e? Sper că nu e atâta apă ca la mine :)

marți, 6 mai 2014

Botosei bebe

          Am și o continuare, dar numai la botoșei. De data asta, croșetați cu model elastic, din acril alb, accesorizați cu fundițe din bumbac mercerizat mov și năsturași floricică roz.

vineri, 2 mai 2014

Rochita si botosei bebelina

          Am terminat rochița și botoșeii înainte de sărbători, dar abia acum am timp să vi le arat. Menționez ca-s primii botoșei și e prima rochiță croșetată din întreaga mea "carieră" de până acum. :)
          Voi ce ziceți? Să mai fac sau să-mi văd de alte treburi?