Despre mine

Fotografia mea
Topoloveni, jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

duminică, 24 noiembrie 2013

Fără prea multe cuvinte

          Am revenit în lumea internetului. Acum am net acasă și, bineînțeles, restabilită legătura cu lumea întreagă. :)
          Printre locurile unde am intrat prima dată, s-a numărat și forumul lucru de mana unde, din păcate, am aflat de ...hai să-i zicem... greaua încercare prin care trece una dintre forumiste, Dana. Fetița ei, de 1 an și șapte luni, are  "leucemie acuta limfoblastica". In afara de "leucemie" nu am înțeles nimic, dar este de ajuns. In urmă cu ceva vreme, Dana mi-a fost "Crăciuniță" pe forum. Am primit de la ea un cadou frumos și am și schimbat câteva vorbe. Mi-a povestit atunci cit de mult își dorea un copil și cite eforturi făcea în acest sens. Dumnezeu a ascultat-o și i-a trimis un copil, dar și greaua încercare prin care trece.
          Nu vă cer să faceți donații. Voi știți dacă puteți dona sau nu. Vreau doar să vă spun că, dacă vreți să faceți un bine, pentru că tot veți cumpăra cadouri de Crăciun, puneți un ochi în link-ul de mai sus și pe facebook. Doamnele care fac produse handmade, vând diverse lucrușoare iar banii vor merge în contul Lorenei. 
          Eu pun spre vânzare, în acest sens, un set colier, brațară și cercei din agate dreptunghiulare de un maro roșiatic, perluțe albe, coral roșu și linkuri metalice ondulate. 
 si setul colier, brațară și cercei din agate dreptunghiulare în nuanțe de maro și verde, alături de malachit și mărgele metalice
          Prețul de 30 de lei pentru fiecare, va fi depus în contul deschis la banca BRD, pe numele Nitu Costin Viorel, nr. RO27BRDE441SV88289474410 Costul transportului cu Posta Romana, îl suport eu.
           Exista un obicei de a ne întreba de unde vine boala. Dacă la oamenii cu o vârstă înaintată putem găsi tot felul de motive, la un copil e aproape imposibil, fără să luam în calcul viețile anterioare și reincarnarea. Insă, pentru cei care nu pot trăi fără un răspuns la aceasta întrebare, ajung să cred că bolile astea grele, la copii atât de mici, ne sunt trimise nouă, celorlalți, în încercarea divină de a scoate la suprafață umanitatea ascunsă în prăpastia unui trai greu. Din păcate, micuța Lorena (și alții ca ea) suportă toată durerea bolii și a tratamentului, pentru ca noi, oamenii, să reînvățăm să fim oameni, și aici nu mă refer doar la a veni în ajutor cu bani, ci și la a ne deschide inima și mintea spre o rugăciune sinceră către un Dumnezeu care nu ne este dușman și stăpân cu biciul în mană, ci părinte iubitor și iertător. Haideți să o pomenim pe micuța Lorena în rugăciunea de seară și poate vom reuși să facem minunea și să-i dăruim Danei, de Crăciun, sănătatea fetitei ei.
O noua săptămână cu pace și liniște să aveți!

vineri, 1 noiembrie 2013

Deocamdata :)

         Dupa cum ati observat (poate) am lasat sa se cam aseze praful peste blog. Il voi mai lasa putin, nu pentru ca nu-mi mai iubesc blogul, ci pentru ca am de "luptat" cu praful din casa reala. Suntem in vopsiri si curatenie, iar accesul la netul de acasa imi este taiat :) si pentru ca vechiul laptop mi s-a rupt din balamale. :))) Am un laptop nou, dar care, inca, nu este conectat la net.
        Asadar, deocamdata, avem pauza de blog, dar cind voi reveni, voi reveni in forta si cu noutati. Pina atunci sa aveti parte de veselie si fericire si sa ne revedem cu bine!