Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

marți, 1 octombrie 2013

Provocare de la Irina

          Irina a lansat din nou, pe blogul ei "provocarea de octombrie-caminul tau un colt de rai" , asa că astăzi, după serviciu am cumpărat o lumânare cu miros de iasomie și, pe seară, am aprins-o. Am pus-o în bucătărie pentru că aici îmi petrec cea mai mare parte a timpului, aici mă rog, aici îmi pun gândurile în ordine.
        Voi încerca să răspund atât cât se poate provocării, nu din alt motiv, dar, de săptămâna viitoare începem să vopsim prin casă și mare tămbălău o să fie. 
          Încercați și voi provocarea Irinei! Eu am încercat-o și în anii trecuți și mi-a plăcut. Cred că ar trebui o așa provocare în fiecare lună, până va deveni obișnuintă. :)

3 comentarii:

Anonim spunea...

Cand am deschis blogul tau si mi-a sarit imaginea in ochi...am zambit instant...involuntar,daca vrei. :)) Mie imi plac lumanarile parfumate si obisnuiesc sa aprind , uneori...Unele nu mai imprastie miros , dar numai si lumina flacarii ofera un ambient de liniste si caldura.
Minunata fotografia ta , in Octombrie asta asa uracios si ploios!

P.S. Vroiam sa te felicit pentru primul pas...si sa va urez spor in toate!

CCristinaC spunea...

Nici nu ai idee cata fericire imi provoci prin faptul ca-mi spui ca ai zambit involuntar cand ai vazut pozica mea. :)
Vrei sa-ti spun un secret? Eu cred ca flacara unei lumanari arde energiile negative din casa. Din cauza asta avem si starea de bine. :)
Multumim pentru urari!

Ana-Maria spunea...

Sunt total de acord cu tine...si eu cred exact acelasi lucru , ca lumina lumanarii arde raul...si purifica locul.


P.S. Ti-am trimis mail pe adresa de gmail si yahoo.Scuze de indrazneala , dar am nevoie de sfat. Una din adresele de mail ti-am luat de aici din ce ai scris tu,de pe yahoo.