Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

luni, 18 martie 2013

S-a mai dus o săptămână :)

Si începe o altă săptămână... Nu prea știu cum se duc zilele astea. Au o rapiditate... Parcă nici nu a trecut o săptămâna de când am fost "la lăutari". O ieșire binevenită pe care am meritat-o și o mai merităm. Acum am în proiect o comedie la teatru. :) O comedie zic, pentru că vreau să râdem și să ne distrăm. Simt nevoia de multă distracție, glume, muzică și cât mai multe râsete în viața mea. Oare o fi din cauză că, la serviciu, ascult toate necazurile și pățaniile clienților? Nu e asta treaba mea, dar uneori e foarte greu să-i oprești pe oameni din a-și povesti viata oricui. Of, și nimeni nu povestește de bine... așa că mă duc la teatru, la comedie, să râd cu toată ființa mea. :)))
Bine, asta după ce rezolv problema apărută la combina frigorifică. De câteva zile scotea niște zgomote ciudate, un fel de trosnet, de parcă stătea să se rupă. L-a sunat soțul pe un meseriaș cu scoală în d-astea și m-a pus să dezgheț congelatorul. Rezolvat, numai că acum nu mai îngheață. Deloc. E rece, dar nu îngheață. Noroc că mai am un congelator separat, cu patru sertare, și am înghesuit mai multe pachete p-acolo. Din experienta cu congelatorul separat, e posibil să fi pierdut freonul. Asta e cea mai puțin costisitoare reparație. Vedem mâine, când ii vom face cunoștință cu nenea meseriașul. Mi-ar părea rău să fiu nevoită să renunț la combina asta. E încăpătoare și, în  noua ani, de când o am, e prima data când necesită reparație.
In rest, printre multe alte "de făcut" aproape că am terminat pulovărul soțului și am mai lucrat ceva brățărici. Am să pun poze curând.
Până atunci, să vă arăt begonia primită de la o bună prietenă
și cyclamenul primit de la soț, anul trecut, și care nu speram să mai inflorească
Tot din categoria "primite" sunt și prăjiturile de mai jos
Arată bine, nu? Într-adevăr sunt frumoase și sunt și bune. Spume de ciocolată cu umplutură de alte spume și fructe în lichior sau cu fructe de pădure... o nebunie! Sunt făcute de o cofetărie celebră din București dar, sincer, prefer o amandină făcută în casă. Am zis.:))) Ce să-i faci țărăncii din mine. N-are gusturi atât de fine :)))
In alta ordine de idei, în săptămâna care a trecut am reușit să mă și  uit la televizor mai mult decât de obicei. Nu vă gândiți că m-am uitat la știri. Prefer să fiu un om neinformat dar nu un om încărcat cu energii negative de niște unii care fac bani din necazul dus la extrem. La ei dacă plouă e foamete, dacă e secetă e tot foamete, dacă creste prețul la tutun sau alcool înseamnă tot foamete. :)))
Spuneam că m-am uitat la tv. Păi am văzut "Las Fierbinti", meciul Steaua-Chelsea, "Românii au talent", "Te cunosc de undeva" si ... "România dansează". Cam multe pentru mine, dar observați, vă rog, că m-am uitat numai la divertisment. După ideile mamei, sunt numai bună pentru o nouă săptămână de muncă :))) asa că, să aveți și voi o săptămână bună, faceți câțiva pași de dans cu Emilia Ghinescu sau cu cine vreți voi
 O săptămână frumoasă vă doresc și sa râdeți cat mai mult cu putință!

5 comentarii:

Mihaela Dămăceanu spunea...

Ambele flori sunt superbe. Chiar nu îţi vine să crezi că czclamenul se poate umple aşa, şi în al doilea an. Iar prăjiturile acelea arată şi ele minunat, deşi te înţeleg cu preferinţa pentru o prăjitură de casă. O săptămână frumoasă, Cristina!

Anonim spunea...

Oooohooo....ma bag si eu la o praji de aia fitoasa :)))
Frumoase florile!
Spor la treburi , sa ajungi cu bine la un spectacol de comedie si sa iti repari combina frigo! :))

CCristinaC spunea...

Mihaela, cyclamenul, la un moment dat, arata numai bun de aruncat la gunoi. Bine ca nu am facut-o :)))

CCristinaC spunea...

Ana, sincer, sunt mai bune pajiturile pe care le faci tu. :) Am reparat combina frigorifica dar la spectacol nu ajung saptamina asta. Insa nu ma las... :)))

Anonim spunea...

Ai ajuns la teatru? Nu te lasa :))