Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

marți, 13 noiembrie 2012

Marti 13 :)

Așadar, azi mai fuse o zi de marți 13. Deși nu sunt o persoană superstițioasă, nu mă sperie pisica neagră (chiar o ador), nu mă pitesc dacă văd un popă,  nu mă sperie cifra 13, mă întorc din drum, dacă este cazul,nu mă sperie ziua de marți, dar... că sunt om și eu și am și eu piticii mei, să nu fie marți și 13, că îmi trebuie pregătire psihică. De fiecare dată, în ziua de marți 13 mi se întâmplă cevașilea. Eu sunt convinsă că-mi atrag singură "nenorocirile", tocmai datorită gândirii mele negative, dar nu mă pot opri. :)
La fel și astăzi: am luat o ușă în brațe de vreo trei ori, s-au luat câteva registre după mine :))) (nu la propriu, doar mi-au căzut pe picioare), m-am tăiat cu hârtie, tăietură d-aia subțiiiiire și care ustură rău... și alte d-astea. Am fost calmă, am incercat să zâmbesc și să spun că e normal. :)
Ei bine, cu toate astea, astăzi m-am hotărât să renunț la această superstiție. Una aveam și renunț și la ea. :))) De ce? Pentru că azi am fost la control medical și sunt bine, chiar foarte bine față de cum eram  în urmă cu vreo doi ani. Chiar dacă a fost marți și 13, analizele mele au fost bune iar eu sunt fericită. Nu am cum să mai fiu supărată pe marți 13, deci adio zi nefastă de marți 13, bun venit zi superbă de marți 13!

4 comentarii:

Izi spunea...

Esti haioasa rau... imi placi mult, cred ca esti foarte pozitiva! Dupa cum se vede si-n postare ti-ai invins singura temerile, cum e normal.

CCristinaC spunea...

Izi, multe temeri sint inchipuite si si le face omul cu mana lui. Mie mi-au trebuit niste ani ca sa pricep ce descoperisera altii de mult timp. :)))

cristina spunea...

bine ca ti-au iesit analizele ok!

CCristinaC spunea...

Da Cristina, asta e una din cele mai mari bucurii ale mele si cred ca pentru toata lumea. :)