Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

marți, 7 august 2012

Bijuterii pentru mireasa

Pentru noi , cele care ne ocupăm timpul liber încercând să facem ceva lucrat de mană, este o mare mândrie atunci când vedem obiectele create de noi ca fiind apreciate și mai ales purtate. Din fericire, cel puțin în ceea ce privește bijuteriile făcute pentru persoane din zona în care locuiesc, mi-am văzut creațiile purtate. 
De curând, am făcut primul meu set de mireasă, din perle Swarovski de 6mm-alb, de 10mm-crem și elemente biconice transparente Swarovski:
 Cand am văzut că domnișoara a și purtat setul, am simțit că munca îmi este apreciată, mai ales că aceeași mireasă a avut la cununia civila un alt set făcut de mine, din sfere turcoaz, agate dreptunghiulare și mărgele metalice:
Așadar, dacă eu am creat bijuuri pentru miresică, atunci ea m-a făcut mandră de mine (cată modestie...) și a contribuit la curajul meu de a crea bijuterii în continuare. :)

3 comentarii:

Silvia spunea...

Felicitari si cat mai multe comenzi! Ai de ce sa fii mandra de tine pentru ca tot ce lucrezi este foarte frumos!

CCristinaC spunea...

Silvia, multumesc frumos!

Tiberiu spunea...

Arata foarte bine produsele tale! mult succes in continuare :)